שאלה לגבי מים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אפשר להרגיל למים!!!
    לא משנה מה אני עושה תאיר פשוט לא רוצה שתות מים
    אני מפחדת שהיא בכלל לא תשתה לי יוו איזו אמא גרועה אני
    לא מצליחה לעשות שום דבר כמו שצריך

***על תתעצבנו עלי שאמרתי את זה אני לא באמת חושבת שאני אמא גרועה סתם התבטאות

7 תגובות
עמוד 1
  • בהתחלה, גם אצלי הם לא רצו לשתות מים. אני התעקשתי, אחרי כל ארוחת מוצקים דחפתי בקבוק עם מים, מבחינתי שלוק או שניים כבר היו הישג אדיר.
    ככה, עם הזמן הם התרגלו, עכשיו הם חופשי מסיימים 180CC תוך כמה דקות, במיוחד עם זה בחוץ או אחרי בריכה שזה ממש מצמיא אותם.
    ואת אמא מעולה!

• תמשיכי להציע לה מדי פעם במשך היום ולאט לאט היא תתרגל, גם שלוק מים בתור התחלה זה בסדר גמור
  • גם אני לפעמים נותנת כמה שלוקים אבל אני חושבת שהיא שותה כי היא חושבת שזה אןכל - מטרנה.
    לא נורא, תתעקשי.. כמה שלוקים זה גם בסדר.
    וגם לא כלכך חובה עכשיו כי היא עדיין לא אוכלת אוכל מוצק....יש מים בתחליף

• תודה בנות!!
    מיכלי-אני בטוחה שהיא חושבת שזה אוכל כי תאיר לא מוכנה להתקרב לבקבוק אלא אם היא רעבה אז אני מחכה שקצת תיהיה רעבה כדי לתת לה מים

• ממי תנסי לתת לה בלי לוותר כל פעם אחרי הפירות או הירקות
    זה מאוד מצמיא ובדרך כלל הם מתפשרים על מה שנותנים להם

• מאיזה גיל מביאים מים לשתות?
  • אנחנו התחלנו לקחת מים לקראת גיל שנה. ממש בשביל לשתות ככה סתם. כי פשוט הוא לא רצה לפני...לא היה לוקח. (אולי הוא היה מבקש לינוק במקום..יש מצב)
    ובגיל של תאיר הייתי מביאה קצת בכפית (את האמת לא הייתי ממש מקפידה)...ובגלל שהוא יונק על בקבוק בכלל לא היה על מה לדבר... היום הוא שותה מבקבוק AKA כוס מעבר ומאוד אוהב לשתות!

תמשיכי להציע, וגם אם היא מסרבת אל תקחי קשה, תציעי כל הזמן, בלי לחץ.
    כמו שכבר רשמו לך,עכשיו היא לא צריכה לשתות גלונים, יש מים בחלב במרק וכן גם בפירות וירקות.
    אם היא לוקחת קצת זה גם טוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה