היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות מה המצב? כמו שסיפרתי לכן, איתן המתוק נולד פג והיום הוא בן חודש וקצת. העניין הוא שהנקה לא מספיקה לו ואני שואבת אבל ביומיים האחרונים הוא אוכל 90 מ"ל כל שעתיים במקום 80 כל 4 שעות!! כבר אין לי מספיק חלב להביא לו הפשרתי את כל המוקפאים.. מה לעשות?אני לוקחת כדורי חילבה ושותה אבל זה לא מספיק... לקנות סימילאק\מטרנה? ואם כן איזה?כי הוא עדיין קטן.. תודה בנות!
5 תגובות
עמוד 1
ממי הוא בדיוק בגיל של קפיצת גדילה לגבי עצות להנקה לצערי אני לא יכולה לייעץ אבל הגדילה הפתאומית בכמות והקטנת טווח השעות בין הארוחות זה בוודאות קפיצת גדילה
[/url
אני לא כ"כ בטוחה בתשובה שלי, כי הבת שלי לא נולדה פגית, אבל ההמלצה האישית שלי היא לתת לו ציצי כל פעם שהוא דורש - רק כך תיגדל אצלך כמות החלב. לגבי התמ"ל אני לא יודעת לענות, יכול להיות שהוא עדיין צריך תמ"ל לפגים...הייתי מתייעצת לגבי זה עם טיפת חלב.
שום אמא מניקה לא יודעת בתכלס כמה הילד שלה אוכל מהציצי(משמע כמה חלב יש לה) כי: לא רואים את זה. ושאיבות זה לא מדד לכמות שיש לך בהנקה בכלל(!!!!). עוד דבר, כשאמא מניקה ויש קפיצת גדילה (וכמו שכתבו לך הוא בהחלט שם), הילד מסמן לגוף שלך לייצר יותר חלב בכך שהוא דבוק כמעט 24\7 לציצי, ומתאמץ, ומתאמץ, ויונק ויונק. לחלק זה נראה כאילו שהוא לא שבע מהחלב- אין מספיק חלב הטעות היא- לוותר ולהגיד אין לי מספיק (כמובן אם לא קשה לך מן הסתם ומתסכל אותך ליהיות מפעל חלב) ולהוסיף תמל. נכון יכול ליהיות שאין מספיק לילד בן חודש אבל כדי שיהיה הילד צריך לדבר עם הגוף שלך בעצמו. את לא קשורה חוץ ממים ואוכל שאת צריכה לצרוך. הוא ינק בתדירות גבוהה הגוף שלך מבין מזה להגביר יצור חלב. אני לא יודעת מה כושר היניקה של פגים או של איתן, אבל אם הוא בסדר במשקל...וגם הוא כבר בן חודש הוא בטח השלים את הפער לא? הייתי ממשיכה להניק ולסמוך על נפלאות גוף האדם.
את משלימה לו חלב שאוב. החלב שאוב בא מאותו מקור הרי שהוא יונק. אז איך יכול ליהיות לא מספיק? זה אותו מקור! איך במצב כזה אפשר להגיד "משלימה"? + הרוק שלו יותר שימושי מכוח משאבת הפלסטיק.
אני הייתי ממשיכה להניק ולהניק ולהניק.... ולתת עוד צאנס לראות אם באמת יש חוסר חלב. במיוחד (!) לאיתן (שאגב אחלה שם!)
פשוט תניקי אותו כל פעם שהוא רוצה ככה יגדל יצור החלב. לא רצוי להשלים עם תמ"ל כי אז בכלל תרד לך תפוקת החלב