שאלת בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות
    אני לא יודעת אם מישהי זוכרת אותי אני ליאורה והיתי בפורום המהמם הזה בהריוני הקודם עם ילדתי המתוקה אלין
    כרגע אני נמצאת בתחילת הריוני השני בשבוע 5+3 ושאלתי היא כזו ביום רביעי שעבר עשיתי בדיקת בטא והתוצאה היתה 558 והיום חזרתי על הבדיקה והתוצאה יצאה 3498 לפי החישוב שלי אם הבטא מכפילה את עצמה כל יומיים אז יום התוצאה היתה צריכה להיות יותר מ4000 האם קרה למישהי פה שהתוצאה היתה נמוכה מהמצופה ועדיין ההריון היה תקין כי אני בלחץ והתור הקרוב לרופא הוא רק ביום שני הבאה לדעתי אני אשתגע עד יום שני
    ועוד דבר אני נכנסת מידי פעם וקוראת ורק רציתי להגיד שאתן מדהימות אחת אחת
5 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מאמינהההההה כל הותיקות בהריון חוזר

• מאמיייייייייייייייייייייי
    ווווווואי ים זמן לא שמעו ממך
    ממברוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

• יאווו........ליאורה ים של זמן
  • בנות יקרות שלי תודה רבה אתן לא מבינות אני גם די בהלם מההריון עצמו ואני עוברת סרטים בראש יותר מכשהיתי בהריון עם אלין מקווה שיהיה בסדר ויעבור קל
    אירוש נועה מדהימה ובשעה טובה על ההריון
    חני בטח שזוכרת איך אפשר שלא מדהימה אחת
    נטשה הילדודס שלך מהממים
    וסיוני יקירתי מזל טוב על הלידה של נועם המתוקה העתק מושלם שלך ושל להב המדהימה אוהבת אותך מלא
    אז אתן אומרות שהבטא בסדר כי אני פה תכף מקבלת התקף לב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה