מיכלי!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאמוש רק עכשיו ראיתי שביקשת פרטים לגבי הטעימות
    אז ככה אחרי שכמעט הרמתי ידיים באוכל החלטתי לנסות לשדרג את המרק
    אני פשוט מוסיפה את כל הירקות רגיל כמוך.. לוקחת 3 עלי כרפס שלמים לא קוצצת
    שמה במרק אותו הדבר אני עושה עם עלי הכוסברה ואת הבצל אני מקלפת משאירה שלם זורקת במרק וכמובן כנפיים..
    אחרי שהמרק מוכן אני מוציאה את כל העלים והבצל לפני הטחינה וזורקת לפח
    הטעמים נתפסים ויוצא מעדן מומלץ בחום

7 תגובות
עמוד 1
  • תודה נשמה!!!!
    אבל למה לא לשים נניח רבע בצל ולטחון גם אותו?

אני לא מומחית בטעמים ובבישולים ולכן אני שואלת, אבל זה אמור להיות טוב, לא טוב?

• בטח שאת יכולה לטחון אותו נראה לי שזה יצא יותר טעים
    אבל עם תאירוש צריך להיות זהירים

• אני טחנתי הכל ביחד במרק גם בצל וגם את העלים!
    יצא ממש טעים.. שום לא שמה מגעיל אותי

• נופר לדעתי תתני לה שום שתתרגל לכל הטעמים כשתאיר תגדל בע"ה אני מתכוונת להכניס גבינות לבנו הכלל למרות שזה מגעיל אותי כדי שהיא תחליט לבד מה טעים לה ומה לא
    ועל שום אני חולהההההההה

• ענבל שימי קצת שום.... פחות מרבע כי הטעם והריח שלו מאד חזקים ועולים על כל הירקות. תאמיני לי- זרקנו מרק שלם בגלל זה... איך שבעלי סיים לטחון היה כלכך ריח באויר שאמרנו אין מצב שהיא תיגע בזה- והיא באמת לא אכלה...

עכשיט למדנו מהטעות ואנחנו שמים ממש טיפה
    וזה מאד בריא!!!!

• התכוונתי דווקא לשים שן אחת קצוצה לא יותר מזה

• תלוי מה גודל המרק? לכמה ימים הוא?
    אצלנו זה רק לשישי שבת אז אנחנו לא עושים הרבה ולכן שן אחת זה אפילו יותר מידי בשבילנו...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה