סקר עונשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נתתי בסופ"ש לבנות עונש חמור מדי

22 תגובות
עמוד 1
  • לרוב משתדלת להעניש בעונש שקשור למה שהן עשו.

למשל, כרמל צעקה כמה פעמים על האחיות שלה, אז נתתי לה לכתוב סיכום על מיתרי הקול וההשפעה של צעקות עליהם.
    שקד פיזרה את כל הצבעים והדפים, אז היא אספה אותם ויומיים לא נתתי לה לצייר בכלל, כי אם היא לא יודעת להתנהג עם דפים וצבעים, אין סיבה שהיא תוכל ליהנות מהם

משתדלת למצוא עונש שקשור לעניין...

• נגה - למה נתת לעצמך עונש???

• אצלנו אין את המילה "עונש".. לא אוהבת אותה
  • גם אני משתדלת לתת מה שמתאים.הבעיה שעכשיו זו תקופה קשה לכולנו. בסופש הלכנו לראות הרבה בתים והן השתעממו והפריעו מאוד.
    אחר כך רצינו לשבת במסעדה כי כולנו היינו מורעבים והן צעקו בכו השתגעו..אז מצד אחד אני מבינה שזה קשה אבל לפחות אמילי כבר בגיל שהיא צריכה להתנהג יותר יפה.
    וכמובן נטלי יושבת בפסק זמן אם היא מרביצה/נושכת אבל גם זה כבר לא כי היא אומרת 'נרגעתי' חחח

• אני בדיוק כמו הדס!!! משתדלת לא להשתמש בכלל במילה "עונש" ומראה שיש תוצאה להתנהגות שלו...

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• עכשיו יונתן הפסיק לישון צהרים בגן - אז אם הוא מתנהג לא יפה אני מאיימת עליו שמחר הוא כן יצטרך לישון בגן (אם עדיין ממשיך להתנהג לא יפה גם מקיימת).

בימי חמישי אנחנו מסכימים לו לא לחפוף ראש, אז אם הוא עושה בעיות עם המקלחת (לצערי הוא מושך את הזמן הרבה פעמים כשאומרים לו להכנס למקלחת או מתחיל לבכות) אז אנחנו אומרים לו שביום חמישי גם נחפוף ראש אם הוא לא יכנס למקלחת.

היתה פעם אחת שהוא צייר גם על דברים שלא היה צריך לצייר ולקחתי לו את הצבעים לכמה ימים.

ויש עונש אחד שלא מימשתי אף פעם (וגם לא מתכוונת לממש - אל תספרו ליונתן) אבל הוא ממש עוזר - אני אומרת לו שאני אשים אותו לשבת לפסק זמן בחדר ארונות.
    יונתן ממש מפחד מזה וזה בד"כ מצליח להניא אותו מהתנהגות לא יפה (אני שומרת את זה למקרי חירום).

אני בשום פנים ואופן לא נותנת עונש שאני אסבול ממנו
  • אני משתדלת שהעונש יהיה קשור למעשה
    אם היא לא אוספת צעועים- לפח
    מזלזלת בצבעים- לפח
    מבקשת משהו בצורה לא יפה אני מתעלמת עד שהיא מבקשת יפה
    ואם היא צועקת עלי אז אני מסבירה לה שבגלל שהיא צועקת אז היא לא תקבל בכלל
    הכל תלוי בזמן
    למשל אתמול היא פיזרה אוכל ובקזתי שתרים והיא סירבה כי רצתה לשחק עם חברה אז אמרתי שעד שהכל לא נקי היא לא יוצאת וזה עבד
    ואם היא מתחצפת אני פשוט מאיימת ששנה הבאה היא לא תעלה לגן של הגדולים ותשאר עודהשנה בגן

• אני ממש גרועה בעונשים לא נותנת עונש בכלל

לגדולים יש מצב לעונש ש"את/ה לא לא יוצא בערב" אבל זה דיי נדיר

מה שכן..יש לי יותר שימוש ב"להקדים את הפצצה" יענו לדוגמא : אם תביא תעודה טובה...תקבל מחשב חדש
  • מרינה, אפשר להיות הבת שלך????
  • אני ממש מסכימה עם הדסקה-
    יכולתי לכתוב את התגובה שלך מילה במילה...!

[
    [
  • אצלנו זה מתחלק...
    יש שתי סוגי השלכות
    אם זרק, שפך קרע... הוא צריך לאסוף ולנקות דבר ראשון
    דבר שני אני מסבירה לו שלמעשים שלו יש השלכות ואם הוא מתנהג לא יפה או לא מקשיב לאמא אז לא מגיע לו "פרסים"
    ולכן העונשים העיקריים הם - לא לקבל קינוח או לא לצפות בטלוויזיה
  • אז הענשת את עצמך?
  • לדעתי כן חשוב שכשהילד כבר בן 4 ויותר שידע להבין מושג "עונש" - עשית משהו אסור או הפוך ממה שביקשתי - תקבל עונש, ואני משתמשת במילה ועוד איך!

מה שכן - אני תמיד מבקשת ממנו דברים עקרוניים, ומשתדלת להיות עקבית.

אבל אף פעם לא עונש שיעניש גם את עצמי
  • בדיוק אתמול דיברתי איתם והסברתי הם שלכל התנהגות יש תוצאה:
    על התנהגות רעה מקבלים עונש (כן, כן, הם בנים ורק המילה הזו קיימת בקסיסקון שלהם) ועל התנהגות טובה או הישגים מיוחדים- מקבלים לפעמים הפתעות.

אם יאיר מתנהג בצורה לא הולמת = לא עושה מה שאני מבקשת אז אני מורידה לו פרק של דורה לפני השינה (הם רואים אצלי שני פרקים). ואם הוא בסחרור של צרחות ובכי אני שולחת אותו להירגע בחדר.

את יפתח שמשתולל ו"מאבד את זה" אני שמה בכסא האוכל הגבוה לכמה דקות טובות של הירגעות.

אני לא להולכת איתם לקניונים וכאלה כי אני יודעת שאין סיכוי שאצא מזה בחיים/שפויה/עם שלושתם בריאים ושלמים
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • את יאירי אני בד"כ לא מענישה ..
    את נדב כן בד"כ בגלל אלימות פיזית והתקפים של צרחות ובכי . בד"כ העונש הוא ללכת לחדר להירגע... לאחרונה הוא יוצא מהחדר ולא כ"כ שם עליי
  • אני חושבת שאני כבר אמרתי איך אני מענישה.....

אני לא אוהבת את המילה הזו עונש
    פייס: ortal_hori
  • אני בדיוק כמו הדס'קה

• עונש?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה