היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוף בנות אין לי מצברוח אני מרגישה לא טוב נראה לי שאני עומדת להיות חולה
12 תגובות
עמוד 1
עד כמה שידוע לי, גם הריון מחוץ לרחם היה גורם להופעת שני פסים. לא רוצה להלחיץ, אבל לפעמים יש איחור במחזור כשיש ציסטה או דלקת. זה באמת מעצבן שאין רופא שיכול לבדוק אותך. תרגישי טוב מותק, ובלי לחץ.
וואי מאמי את מפחידה אותי... איו לי מושג לגבי הריון מחוץ לרחם אבל אני במקומך מתייצבת במרפאה ודורשת לראות רופא נשים ללא תור- תמיד יש אפשרות כזו בין התורים- זה דחוף! אולי תבקשי הפניה דחופה מרופא משפחה שלך? מה זה המרפאה הזאת? חצופים!!!
הריון מחוץ לרחם אמור להראות חיובי בבדיקה... את חייבת ללכת לאיזה רופא... שימליצו לך במוקד... האיחור באמת חשוד... לא נראה לי שזה הריון מחוץ לרחם אבל בכל מקרה תבדקי למה מאחר כל כך הרבה זמן. תלכי אפילו לסתם רופא שרק יעשה אולטרסאונד
כמה שאני זוכרת גם בהריון מחוץ לרחם יש בטא פשוט לא בקפיצות סדירות
אוף בנות אין לי כבר כוח אמרתי 200 פעם שזה דחוף ולאף אחד אין מענה פשוט כנו לדבר לקיר....אני כבר לא יודעת מה לחשוב..יכול להיות שאפילו אם הבדיקה יצאה שלילית אני בהריון? פעם דיברו כאן על ביועץ מאוחר, זה קשור? יכול להיות שביצעתי מאוחר ובגלל זה הבדיקה יצאה שלילית???
סורי כותבת מהגלקסי התכונתי ביוץ
סורי כותבת מהגלקסי התכונתי ביוץ
שונאת את קופות החולים האלה... משלמים להם בוכטות כסף ודווקא כשצריכים אותם צריך לחכות חודשים...
תקשיבי מאמוש תלכי לרופא נשים בשעות העבודה שלי ותדרשי להיכנס תגידי לפקידה שזה דחוף. אני עשתככה פעם ונתנו לי. כשאין ברירה אז עושים מה שחייבים. גם אם תחכי אםילו שעה בתור זה שווה...
תרגישי טוב
מאמי הריון מחוץ לרחם מראה 2 פסים ברורים אנ י לא חושבת שמדובר בזה.. את יכולה לגשת מחר לרופא משפחה והוא יתן לך הפנייה לבדיקות בטא דרך זה תוכלי לדעת בוודאות אם את בהריון. ואולי את לחוצה ולכן את לא מקבלת?? על תלחצי גם אם לא מדובר בהריון קורה שמחזור מאחר גם לי יש מחזור סדיר ואיחר לי פעם או פעמיים.. על תשכחי שאחרי הלידה הגוף משתנה לחלוטין וזה כולל גם את המחזור
למה לראות שחורות???
אני במקומך הייתי נגשת לרופא המשפחה ושואלת אותו כיצד לנהוג.
תחשבי חיובי ותחייכי בבקשה!
תודה בנות, שחר אני במחשבות כאלה מרוב שאני כבר משתגעת בחיים לא היה לי כזה איחור והראש גולש לכל המחשבות האפשריות