כמה מיילדות היו איתכן בחדר לידה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

20 תגובות
עמוד 1
  • בקפלן לכל 3 יולדות יש מיילדת

לי היו 3 + רופא
    רק כי הלידה קצת הסתבכה

בגדול 1 זה אחלה

• את באמת רוצה לדעת?!

• מיילדת אחת מספיקה את הכל

• האם היתה לכן מיילדת אחת בחדר? זה מספיק? היא באמת יכולה לשקול את השילייה לבד? ולטפל בתינוק בו זמנית? איך זה הולך?
    היתה לי מיילדת אחת, מקסימה יש לציין, וכמובן גם ובעלי נכח ועזר המון.
    כשהקטנה יצאה המיילדת קודם כל שמה אותה עליי לכמה דקות, אחרי זה חתכו את חבל הטבור, המיילדת הלכה לשקול אותה בפינת ההחתלה שבחדר, עטפה אותה ונתנה לבעלי להחזיק ואז כשהגיע תור השיליה לצאת אז המיילדת קראה לרופאה שתבוא לבחון את שלמות השיליה יחד איתה...

היו שתיים?
    רק אחת וכשיצאה השיליה באה גם רופאה לבחון אותה
    מה עדיף? שתיים או אחת?
    לא יודעת, אני הסתדרתי עם מיילדת אחת ובעלי... אבל זה נראה לי כי לבעלי יש קיבה חזקה...
    איפה ילדתן?
    בני ציון
  • ויקי - זהו??? רק תשעה???

• הייתה לי אחת שיילדה אותי,
    ועוד אחת שהיה לה משעמם טילים והיא סתם באה להתנחל! וככה היא אמרה גם!
    שמשעמם לה במשמרת אז היא באה לפטפט...
  • אני ילדתי בלניאדו ובכל שלש הלידות היתה מיילדת ועוזרת מיילדת שעוזרת לה בעיקר טכנית. המיילדת שקלה אותו וכו' וכשהיא באה להתעסק עם השיליה אז העוזרת שלה המשיכה להלביש אותו.

• ילדתי בנהריה
    היתה לי מיילדת אחת ועוד עוזרת.
    אחרי יציאת אמילינהניחות אותה עלי חתכו את חבל התבור, והלבישוק שקלו בדקו אותה, נתנו לבעלולי הוציאו שילייה
    ואז שלחו את בעלולי החוצה, הביאו רופא לבדיקת שילייה ולחוג מקרמה
    [

• כעקרון היתה מיילדת אחת שניהלה את הלידה אבל כל שאר המיילדות במשמרת (עוד 3 במספר) הסתובבו בחדר שלי... בכל זאת, הם ציפו לילודה במשקל של 1 ק"ג- אטרקציה. הייתי בחדר לידה משהו כמו 7 שעות ותמיד היתה שם מישהי אם זה לבדוק אותי ואם זה סתם לפטפט איתי.
    בזמן הלידה עצמה היו 4 מיילדות, 2 רופאים וקראו גם לרופא פגיה. בקיצור- שישו ושמחו.
    ילדתי בקפלן.

אגב, אני יכולה להגיד לך שמיילדת אחת זה מספיק, ראיתי המון לידות בסורוקה עם מיילדת אחת והיא הספיקה הכל בלי לחץ.
    אני חושבת שזאת פונקציה של לחץ בחדר לידה- אם תבואי כששקט שם אז יכול להיות שיהיו יותר מיילדות ואם תבואי בזמן לחץ סביר יותר שתהיה לך אחת.
  • היתה לי אחת
    והיא הייתה מקסימה ומקצועית מאד
    בעלי ואמא שלי גם היו אז הם עזרו מאד , להרגיע, להרים את הרגליים, לתת לי מים, להרטיב לי את הפנים.

אני חושבת שאחת מספיקה לעשות הכל - אם הכל הולך כשורה וזה ילד אחד.

• אין לי מושג איך זה בארץ כי לא ילדתי פה אבל בשוודיה בלידה של תהילה היו 6 אנשי צוות כי היה סיבוך לדעתי אם היה תקין אז אולי מילדת ואחות

• היו 2 מיילדות- זאת לידה ראשונה שלי אז אין לי למה להשוות אני רק יכולה להגיד שהיה נפלא שתיים כי ילדתי ללא אפידורל והן עזרו לי מאוד.....
    אבל נראה לי שהייתי מסתדרת גם עם אחת אבל הייתי צריכה יותר עזרה מבעלי (שיחזיק את הרגליים למשל).

• לי הייתה מילדת אחת עוזרת אחת ומתלמדת אחת - וכמובן שבעלי
    אני ילדתי בשערי צדק בירושלים

כמו שכבר אמרו לך הילד יוצא ואחרי שטיפלו בו טוב טוב מוציאים את השיליה

• אצלי היו מיילד אחד ושני פרמדיקים שבאו ללמוד, אחרי הלידה עצמה הצטרפה רופאה כדי לבדוק את השילייה ולתפור אותי.
    התעסקו עם השילייה אחרי שלקחו את בר לבדיקות שגרתיות יחד עם בעלי. התעקשתי שבעלי ילך איתם.
    ילדתי בבלינסון.

• ילדתי בברזילי באשקלון ואני מרוצה. מיילדות נכנסות ויוצאות כל מני בזמן שאת לפני שלב הדחיפות . אבל כשהתינוק יוצא אז הייתה מיילדת אחת ורופאה שהשגיחה מהצד ועזרה לה גם לקראת הסוף. לגבי השליה, לא יודעת אל מה את מדברת ,המיילדת הוציאה לי את השליה וזרקה לפח, אף אחד לא שקל כלום. כל זה זה אחרי שהיא כבר טיפלה בתינוק ולקחו אותו לבדיקות.
  • בעקרון את השיליה צריך לקבור זה חלק מהגוף.......לא יודעת אם עושים את זה בכול הבתי חולים אבל,אני מאמינה שכן.
  • אצלי הייתה מיילדת אחת תותחית!!!
    אחרי הלידה נכנסה עוד אחת סתם מהסקרנות אבל אני לא כ"כ זוכרת מרוב שהייתי מותשת
  • אני קניתי שירות של מיילדת-פרטית (3,300 ש"ח),הייתה איתי מפתיחה 3,תענוג!
    חסכה לי ואקום+קיסרי,כי היא מהצוות-הרפואי בביה"ח והיא ידעה להשתיק את הרופאה,שרצתה שארוץ לחדר-ניתוח, באסף-הרופא.

יצא טוב,כי היה המון-לחץ באותו-הזמן והמיילדות,רצו למיקרים-הדחופים ולא-יכלו להיות איתי בצמידות.

• וואוו לפי מה שאני רואה פה זה נדיר שיש אחת
    פשש,, חשבתי שאמורה להיות רק אחת
    ואני רואה פה אצל כולן שנכנסו יותר .... רופאים. מיילדות אחרות, פרמדיקים
    מה קרה?
    אני ככה פתוחה וכולם יכנסו?

אין מה לדאוג לגבי התינוק והמשקל והשיליה.
    אצלי זה היה כך
    יילדה אותי- הוציאה את הילדה שמה לי אותה על הבטן... ואז לקחה אותה שקלה ועטפה- הביאה אותה לבעלי ואז הוציאה את השיליה ועשתה מה שצריך.
    הם מקצועיים... אל תדאגי!

• את לא רוצה לדעת כמה מיילדות היו לי האמת אפילו אני לא יודעת
    היה לי מלקחיים אז בערך 3/4 מצוות ביה"ח היה אצלי ובאמת שאין לי מושג ..
    מה שבטוח שהקב"ה היה איתי והרגשתי את זה וזה הכי חשוב
    העיקר שיהיה בקלות ובבריאות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה