בדיקת הריון אחת חיובית והשנייה מחברה אחרת שלילית?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בדיקה אחת של 6 ימים לפני אמרה לי שאני בהריון
    ועשיתי 2 כאלו ושניהם יצאו חיובי..אתמול בערב

עשיתי עוד בדיקה של 5 ימים לפני היום וזה אמר לי שלילי.. גם 2 בדיקות
    היום באמצע היום בערך ב-5 בערב..

מה אני עושה עכשיו אני בהריון או לא?
10 תגובות
עמוד 1
  • פליז תגיבו משהו אני מתחרפנתתתתתתתת
  • מה זה 5 ו 6 ימים לפני
    הכוונה לפני איחור במחזור?
    הכי טוב לעשות אחרי איחור במחזור עם פיפי של הבוקר.

אבל בד"כ אם יש 2 פסים זה 2 פסים. ייתכן והבדיקה הראשונה רגישה יותר מהשנייה ולכן הראתה חיובי
    [

• סביר להניח שאת בהריון פשוט בדיקה אחת יותר רגישה מהשניה ומזהה רמת בטא נמוכה יותר בשתן ואילו השניה פחות רגישה
    תעשי בדיקת דם

בהצלחה
  • כמו שענו לך, הכי טוב בדיקת דם אחרי האיחור במחזור

• הכי טוב לעשות בדיקות דם
    שיהיה בהצלחה בשורות טובות

• תלוי באיכות של המקל. יש יותר טובים ויש פחות.
    תלוי גם אם עשית בבוקר או בערב
    בבוקר הכי טוב לעשות

תעשי בדיקת דם- הכי טוב הכי ודאי
    בהצלחה

• כמו שאמרו לך צריך בדיקת דם.

יכול להיות שחברה אחת מייצרת מקל רגיש שמגלה הריון יותר מוקדם, ואז החברה השנייה עדיין לא מזהה.

יכול להיות גם שזה הריון כימי... ואז רמות ההורמון יורדות וזה מה שראית. אבל זה ממש לא סביר לדעתי, בהפרש של יום. לי נראה שפשוט החברה השנייה פחות טובה.

את מנסה להכנס להריון? או "התפקשש"? בכל מקרה, יהיה בסדר. אל תדאגי.

• ממליצה בחום על מקלון הזהב וכמובן בדיקת דם

• yes or no מגלה מוקדם..הכי ממליצה אליו .בכל מקרה אני חושבת שאת כן בהריון אבל כשיהיה לך איחור של יום לפחות תעשי עם הבדיקה שהמלצתי לך..היא תראה בדיוק. ובדיקת דם הרופאה המליצה לי שיהיה לפחות שבוע איחור במחזור..את יכולה לקחת הפניה מרופא משפחה. בהצלחה
  • תודה רבה :)
    נקווה לטוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה