הודעה לכל הבנות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחותי ואני יצאנו מהמשחק של הגמד והענק מסיבות אישיות.בכל מקרה עכשיו יש לכן פחות אופציות נכון שיותר קל?
    תהנו
23 תגובות
עמוד 1

• מקווה שהכל בסדר

• מה קרה?

• שתיכן יצאתן ומה יעלה בגורל הבנות אותן אתן מגמדות??

• למה?

הענקית שלי היא הכי יפה בעולם!

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• חבל
  • תודה בנות,אבל לא נורא,היינו צריכות לגמד אחת את השניה לכן זה לא יפגע באף אחת אחרת,ואחיות כמובן ישר "עולות" על הדברים כך שלא מומלץ לגמד אחיות:-)
    לא נורא הכול לטובה,פחות ממתקים
  • לא ראיתי שפתחת הודעה
    פייס: ortal_hori
  • יצאתן מהמשחק כי אתן מגמדות אחת את השנייה????
  • זכותכן כמובן

• תמי - על מה את בהלם? ברגע שהודיעו לנו - יצאה כל ההנאה מהמשחק.....ההנאה היא לנחש.ענבר - חבל? חבל על מי שמת

• מי הודיע לכן? ולמה? כל המטרה היא לנחש, לא?

ואיך יצא לכן אחת את השניה? סתם מבאס

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• למה ה- כי יכולתן לשחק את המשחק עד הסוף או לחלופין להודיע להדס שאתן מבקשות החלפה.

אז מה קרה ויצא שאתן מגמדות אחת את השניה - דווקא בגלל זה- זה היה יכול להיות מצחיק, משעשע ומעניין.

וחבל שעכשיו את נזכרת בעניין ה:"מיציתי" זכותך לא להשתתף אבל זכור לי שהיית די מבסוטית מהענין של המשחק.

ותמר- הודיעו להן הכוונה שהן קיבלו את המייל את מי הן מגמדות.

• דווקא אני חושבת שזה היה יכול להיות אתגר מאוד נחמד!
    ומה זה משנה את מי מגמדים? העיקר שהילדים יהיו שמחים לא?

• חבל
  • חבל על מי שמת
  • נוגה הכוונה שלי ב"יותר קל" זה שיש שתיים פחות לחשוב שזה הן,מצמצם אפשרויות זה ממש לא נוגד את זה שהמשחק הוא כייף,והמטרה היא לנחש ברגע שעלית על הגמד עוד לפני שהחבילה נשלחה זה מבאס.אבל לא נורא.תהנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה