אוףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי חמודות שלי! מה קורה?
    אז ככה, הרופא שלי החליט שהוא לא רוצה לתת לי שום טיפול הורמנלי! הוא אומר שהנתונים שלי ושל בעלי טובים ואין לנו שום צורך בכך...
    אני לא מצלחיה להבין מה הבעיה, אם הכל כל כך תקין אז למה אין הריון
    בכל אופן החלטנו לעשות הזרעה נוספת על בסיס טבעי + תמיכה אחרי הזרעה (כדור בשם דוסוין- משהו כזה)
    אז השאלה שלי היא כזאת: האם משהי פה הצליחה להרות מהזרעה על בסיס טבעי?
    האם למשהי היה את אותה בעיה של "אין בעיה" והצליחה להרות אחרי שנה + ללא התערבות רפואית?

בנות פליז תעזרו לי... אין אובדת עצות

אמה
14 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל את צריכה לשמוח - "אין בעיה" זה תשובה מצויינת שאומרת שהאחוזים שלכם להיקלט מצויינים....

בואי נגיד שזה עדיף על "הבעיה קשה עדיף ישר הפריה...." חחחחחחח

אותי הפנו ישר להפריה ולכן אני לא מבינה בהזרעות כל כך אבל אני רוצה לאחל לך בהצלחה ושבע"ה הטיפול הקרוב יהיה הטיפול המנצח!!!!

• אם אתם מנסים שנה, אז דעתי כבר צריכים להתחיל טיפולים...
    אני לא רוצה להלחיץ אותך אבל יש המון זוגות שמנסים שנים, ונמצאים בטיפולי פוריות
     והכל תקין אצלם אבל עדיין אין הריון...

זה מעולה שהכל בסדר אצלכם אבל אם שנה אתם מנסים ללא הצלחה צריך להתחיל להזיז עניינים
    תלכי לרופא אחר ותאמרי שאתם מנסים שנתיים...

בהצלחה!!!
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • הי אמה בדיוק כמו ששיר אמרה אנחנו זוג שמנסה כבר שנה וחצי והכול בסדר ולא רק בסדר מצויין הכול זרע צילום רחם ביוץ כמו שעון רירית מעולה הכול טוב ואין הריון אנחנו כבר אחרי 4 הזרעות טבעיות שלא הצליחו ועכשיו סימנו הזרעה עם הורמונים שגם כנראה לא צלחה. אז אני בעד להתחיל כי אף פעם אי אפשר לדעת למרות שאני מאמינה שהכול מלמעלה וכל דבר בזמנו. בהצלחה
  • חומד

הרופא שלך קשקשן
    תפני ליועץ פוריות דחוף
    את יכולה להמשיך לנסוץ טבעי
    אבל אם לא נקלטת שנה אז משהו
    לא תקין ולא גופנית אלא יכול להיות גם נפשית
    את יכולה למצוא את עצמך מנסה עוד שנה סתם
    חבל על הזמן ...

בהצלחה

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • אמה היי יקירתי
    אני הייתי מאלה ש"אין להם בעיה" להיכנס להריון הכל תקין לכאורה ב- IVF הראשון נראה כי עלו על זה שכן יש קושי במפגש בין הביצית לזרע הוא פשוא לא נכנס לבד. היום אני אחרי טיפול IVF שני 11 נשאבו 11 הופרו ברוך השם בהפריה מלאכותית. אז האין בעיה למעשה הייתה יש בעיה ועלו עליה רק בIVF . אנחנו מנסים כבר שנתיים +. זה לא אומר שכך יהיה אצלך וגם הרופאים לא ממהרים להגיע לIVF אבל דעי שכדאי להתקדם ולא למתוך הכל על 6 טיפולים טבעיים 2 מספיקים וכך הלאה.
    בהצלחה.
  • מסכימה עם הבנות עדיף שאת תדפי את הטיפולים קדימה כי מהרופא זה לא יבוא. וריידס צודקת יש בעיות שלא עולים עליהם עד שמתחילים טיפול.
    המון הצלחה ואנחנו כאן בשבילך!
  • היי אמה,

כמו שכל הבנות אמרו, כדאי לכם לפנות בהקדם לטיפולים. יש בעיות שמגלים רק בהפריות כמו שהבנות שיתפו כאן וחבל לבזבז את הזמן והאנרגיות.
    בהצלחה
  • היי אמה,אני מהזוגות שטוענים שאין להם בעיה,ניסיתי כמעט שנה טבעי ואז שני סבבים של הזרעות על בסיס טבעי שלא צלחו ואז שאלו אותי אם אני מעוניינת להמשיך בהזרעות והורמונים אבל העדפתי שלא וישר עליתי מדרגה לטיפולי הפריה,לצערי אני עכשיו כבר בטיפול השלישי ,משמע שגם ש״אין בעיה״ זה עדיין לא מבטיח שאת תקלטי בהפריה ראשונה,אז חבל על הזמן...
    תבקשי מהרופא ישר הפריה,או שתחליפי רופא כי הכל זה תהליך וזמן!
    שיהיה לך המון בהצלחה תעדכני אותנו !!!!
  • תודה רבה אתן ממש מקסימות!!!
    אז החודש אנחנו עושים עוד הזרעה על בסיס טבעי ואם לא יהיו בשורות טובות ואני אתחיל לדרוש! חח
    ori אחרי שני הזרעות על בסיס טבעי שלחו אותכם להפרייה? הבנתי נכון? את מטופלת אצל רופא פרטי או דרך הקופה?
    אז אין פה אף אחת שהרתה דרך הזרעה? אוףף כמה מתסכל...

בכל אופן יקירות שהיו מלא בשורות טובות ושבוע מקסים

אמה
  • בטח שיש שנכנסו להריון בהזרעה!
    קרן למשל....
    אל תאבדי תקווה, אם אין שום בעיה יש לכם סיכוי טוב בהזרעה...
    ממליצה לך לעשות דיקור לפני ואחרי ההזרעה ....

מה שחשוב שתאמיני ושתהיי אופטימית ....

המון בהצלחה מתוקה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • איזה כייף ומעודד לשמוע!!!
    לגבי הדיקור עשיתי לפני הזרעה ולא הייתי בטוחה אם כדי לעשות אחרי... את חושבת שכדאי?
    את האמת עשיתי את הדיקור כדי שהרירית הדקה שלי תתעבה קצת אבל היום היא היתה רק 6.4 !!! דק וזקיק 20 ומה שאומר שמקסימום מחר תיהיה הזרעה ושהביוץ ממש קרב...
    אגב אם הזקיק כבר 20 אז יכול להיות שכבר למעשה עכשיו אני בביוץ???
    והזרעה אמורה להיות רק מחר... יש סיכוי שאני אפסיד את הביוץ?
    אמה
  • היי אמה,
    תראי, אם את מבייצת כל חודש ויש לך עובי רירית טוב, אז אני לא רואה סיבה להתחיל לקחת הורמונים. אני פוליציסטית ולא מבייצת לבד ולכן הייתי על בסיס של הורמונים.
    גם אני לא מיהרתי לעבור להפריה כי זה כבר ממש לעלות מדרגה ואני פחדנית... למזלי באותו החודש שהייתי אמורה לעשות הפריה, התפתח רק זקיק אחד יםה ובסוף החלטנו על הזרעה כפולה וניקלטתי...
    כמה הזרעות ניסיתם?
    האם עשיתם הזרעות כפולות?
  • היי מותק,
    אז ככה אני כן מבייצת לבד אבל הרירית שלי קצת דקה החודש 6.4...(קיבלתי כדורים לתמיכה אחרי ההזרעה)
    החודש זו תיהיה ההזרעה השניה שלנו על בסיס טבעי ואנחנו עושים רק הזרעה אחת בכל פעם ולא כפולות... עדיף כפולות? שווה לי לנסות לבקש מהרופא לדעתך?
    העניין הוא שהיום בבוקר היה זקיק 20 אם אני אעשה רק מחר הזרעה אז יש סיכוי לפספס את הביוץ, לא?
    אמה
  • תראי, בהזרעה כפולה יש סיכוי יותר טוב! כי מכניסים כמות כפולה של זרע טוב!
    את מקבלת אוביטרל לפני ההזרעה לתזמון הביוץ?

אם את רק בהזרעה שניה, אני לא חושבת שיש לה מה להילחץ ולעבור להפריות...
    אני אמרתי לעצמי שאם הזרעה שלישית לא תצליח נעבור שלב ובעלי התעקש על הזרעה רביעית...
    בסוף הוא ניצח וככה יצא...

בתהליך שלנו צריך לגלות הרבה סבלנות ובקרוב זה ישתלם לך...
    הלוואי שתיקלטי כבר בטיפול הקרוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה