דעתכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נועם בגן פרטי אמור שנה הבאה ללכת לגן ערייה ,בגלל שהשנה קיצרו את החופש הגדול אז גם בגן הפרטי היא החליטה לקצר את החודש והלימודים יהיו עד ב3.8 ולא עב10.8
    עכשיו הבנתי שהיא דורשת תשלום מלא על החודש 1600 שקל ,נראה לכן הגיוני??????דקה אני הולכת לקטוף מהעץ שלי כמה מאות אלפי שקלים.....
    נראה לי שרוב ההורים לא מודעים לעניין

15 תגובות
עמוד 1

• []
  • חודש אוגוסט הוא תמיד בעייתי
    אין מה להגיד

עכשיו אני גם אמא לילדה וגם עובדת במעון....
    מבינה את הדילמה- מזדהה עם ההורים
    אך מזדהה גם עם עצמי בפן המקצועי.
    שאנחנו עובדים בלי הרבה חופשים בכלל במשך השנה- לא כמו הגנים והמעונות ההציבוריים שכל חג- בחופש.
    אז מה, מישהו משלם לנו יותר על זה? לא
    אז גם לנו מגיע שיישלמו לנו על חופש.

• אבל 1600 שקלים על 3 ימים ,שתיקח חצי אין בעייה , תכפילי 1600 כפולל 25 ילדים לא נראה מוגזם?

• רציתי לרקאות מה תגיד מיכלי כי היא באמת מייצגת את שני הצדדים וחלקית את צודקת אבל כמו שלילך אמרה, הסכום מופרך, כדי לממן את התשלום של המטפלות אפשר לגבות הרבה פחות...

לא?

• ואצלי לוקחים 2000
    וזה עוד מאד נמוך ברחובות
    אז מה אני אגיד?
    אצלי זה 10 ימים אני חושבת. אז עוד ניחא.

אני מאד מזדההה זה מכעיס מאד...יש צדק במה שאת אומרת... 3 ימים- זה באמת לא בסדר.
    אבל אני חושבת שאם אחד לא יעשה כלום בנידון זה לא ישתנה.
    כי הורים ממשיכים לשלם ולשם וכך זה שנים!

• נכון ,אני מרגישה ממש פריארית ומה שעוד יום אחד יוצא יום שיש שזה 4 שעות.....חחחחח

• בכלל נדפקת חחחחחח

• ממש מוגזם... ואת לא בקשר עם הורים אחרים שאפשר אולי להעלות את הנושא הזה לדיון?
  • רגע רגע
    עכשיו נזכרתי שמסיים מוקדם יותר
    כי מתחילים מוקדם יותר
    ולא ב 1.9.
    (ככה אצלי בכל אופן)

אז אולי אם תסתכלי על זה ככה
    זה יראה לך אחרת

• את יכולה לידע את ההורים סביר להניח שילחצו עליה להוריד או פשוט לדבר איתה ואם היא לא תסכים תבטלי את ההוראת קבע לי זה נראה מטורף לשלם סכום כזה

• חצופה!!!!
    אין לי כח יותר להגיב על הדברים האלה מרוב שזה מעצבן אותי

• לדעתי זאת חוצפה....

• כמו שכבר אמרתי פעם...אני עובדת כל החגים,כל ערבי החג, ויש אנשים שעובדים גם בחג עצמו ולא רק בחול המועד.. וואלה... אף אחד לא בוכה שיממנו לו שבוע בחו"ל.
    אין לי בעיה עם תנאים סוציאליים..אבל מצטערת... כשאני לוקחת שבוע חופש בעבודה מישהו אחר מחליף אותי..לא סוגרים מפעל או חנות או מוקד או קופה בשביל עובד אחד.
    אפשר לקחת לא באוגוסט את שבוע החופש,אפשר גם לקחת שבוע בסוף אוגוסט כמו בגן של הילדה שלי..אפילו לא שבוע-10 ימים.
    אבל סליחה...על 3-7 ימים לקחת תשלום של חודש שלם?!?!?
    למה מה, מישהו פתח סניף לחלוקת כסף ואני לא מודעת לזה?

דברו איתי בפייסבוק

• אולי אפשר לברר זאת בארגון הגנים הפרטיים.....
    זה ממש מרגיז אותי...

• גם אתנו זה אותו דבר!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה