מעצבניייייייייים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. "למה אוריאן בוכה ? תני לה בקבוק שתרדם"
    אבל היא אכלה טוב וככה היא תלמד שנרדמים רק עם בקבוק
    "אבל מה כואב לך לתת לה קצת מטרנה ?"

בטח כואב לי ,כואב לי שכולם יודעים יותר טוב ממני ועוד דרך הטלפון מה טוב לילדה שלי כי כולם יושבים ליד המיטה שלה בלילות נכון???

2. "למה שלא תרשמי לאתרים X, Y, Z למציאת עבודה ? רק ככה מוצאים עבודה !! תלמדי!"
    בגלל זה גם את עדיין מובטלת למרות שאת רשומה לכל האתרים האלו??

3. ולמה למה למה קיבינימט כולם מתקשרים דווקא בשעות שאני מנסה להרדים את אוריאן , או כשהיא ישנה, וזה למרות שאמרתי בפירוש שזה מפריע בשעות האלו ,
    וכשאני לא עונה לנייד - מתקשרים לבזק!!!!! יווווווווווו אני מתחרפנת מעצבים !!
14 תגובות
עמוד 1
  • בס״ד

סורי מאמי ככה זה ישראלים חחח
    אני אתמול בקניון מישהי החליטה לתת לי עצות
    מזל שאיח לי טאקט ונפנפתי אותה לדרכה
    ובקשר לטלפונים שאת מרדימה תילדה שימי תניד על שקט ותבזק תוציאי מהשקע ושיתפוצצו כולן:)

• למה?! כי הם יודעים כנראה שזה מעלה לך את הסעיף!!!
  • לאנשים יש הצעות יעול טובות לא
  • לא עצבנת אותי ממש לא .
    הנייד על שקט , ואת הבזק אני לא מנתקת כי אם אבא שלי לא יצליח להשיג אותי
    הוא יחטוף התקף לב
    אבל לפני כן הוא ירים את כללללללללל המשפחה על הרגליים
    יתקשר 20פעמים בלי הגזמה
    יתקשר לבעלי לעבודה
    ואם אפשר גם יצהיר עלי כנעדרת ..
  • באמת מעצבן...
  • עם ישראל לא יכול בלי לתת עצות.
    כולם יודעים יותר טוב ממך, ברוררר.....

עזבי מאמי
  • באמת מעצבן
  • חחחח יכריז עליך כנעדרת...!

האמת גם אמא שלי כזו... אבל לימדתי אותה! בכל פעם שרציתי לכבות טלפונים התקשרתי קודם והודעתי לה: "אמא אני מכבה את הטלפון כי ...X אז אם את מתקשרת ואני לא עונה לא התאבדתי ולא חטפו אותי וגם לא נפלתי במקלחת ואיבדתי הכרה ( תמיד היא פחדה מזה )... אני פשוט נחה / ישנה/ לא בא לי לענות /לדבר.....
    אם אני לא אחזור אליך עד 18-19:00 תשלחי משיהו לחפש אותי ( במידה וזה היה בשעות הבוקר - צהריים
  • ממש מוכר לי !
    את צוחקת,אני גרה ברמת גן , ופעם היה פגוע בחיפה.
    אבא שלי היה בהסטריה עלי!!
  • מי מעצבן אותך !!!!
    שלחי אותו אליי ואני מבטיחה לטפל בו
  • אוי כמה מוכר!!!

• קרציות
  • מעצבנים!!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• בהחלט מעצבנים
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה