למי שקבלה אפידורל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

7 תגובות
עמוד 1
  • שום כלום.

התאוששות זהה ללידה שילדתי ללא אפידורל.

יש מצב שההחלמה הייתה לי אפילו יותר קלה! חזרתי לתפקד מהר מאוד.

• 3 לידות
    3 אפידורל
    שום כאבים!

[
    [
  • תקופה ארוכה אחרי הזריקה היתה אי נעימות במקום, ואפילו כאבים מידי פעם, לא משהו רציני... אחרי שנה+ בערך זה עבר.
    עכשיו בהריון יש מידי פעם כאבים באותו מקום בעיקר בזמן מאמץ.
    דרך אגב- בלידה הראשונה עשיתי אפידורל, לא היו כאבים אחרי זה (רק טיפה אי נעימות אחרי הלידה).
    עם שקד עברתי קיסרי בהרדמה מקומית, ואחרי זה היו הכאבים הרבה זמן, כמו שתיארתי...

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• לא, שום כאבים אחרי, רק תוך כדי- האפידורל הצליח להרדים רק חצי גוף, החצי השני היה ערני לגמרי...ויותר מזה- הרגשתי שהפלג גוף עליון שלי נרדם, זה היה ממש מפחיד, תחושה שהלב רדום....קראתי לצוות בבהלה שאני לא מרגישה דופק.....
  • אני יכולה להגיד לך ש
    אצל שחר ילדתי באפידורל סבלתי מאוד מהגב לקח הרבה זמן עד שהחלמתי מהלידה והכאבי גב
    אצל דור ילדתי בלי אפידורל ללא כאבי גב תוך שעתיים כבר טילתי במחלקה אלו הרופא אמר לי שאני לא נראת אחרי לידה
  • אני כמו מילנה

• בשתי הלידות ההחלמה הייתה מאוד מהירה.
    אחרי הלידה הראשונה היו לי לפעמים מין תחושות לא נעימות (אבל לא כואבות) בגב התחתון.
    זה היה לעיתים רחוקות ובאיזה שהוא שלב הפסיק. אני אפילו לא זוכרת מתי..
    אחרי הלידה השנייה לא היה כלום. בעצם היו כמה ימים שלא יכולתי לעמוד על אחת הרגליים לבד (להשעין עליה את כל משקל הגוף) וזאת הרגל שבה הרגשתי לחץ חזק כשהזריקו לי את החומר, אז אולי זה קשור. אבל זה כמעט לא הפריע לי וגם זה נעלם.

מיכל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה