משאבת חלב עזרה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מחפשת משאבת חלב חשמלית. יש למישהי רעיון איך ניתן להשיג (לא לקנות, להשכיר או להשאיל) ביד שרה בשני סניפים שקרובים אלי אין כרגע.
    תודה
16 תגובות
עמוד 1
  • את רוצה ביתית קטנה? או גדולה יותר?
  • לא קטנה. משהו בסגנון של ספקטרה שיש ביד שרה או לקטינה של מדלה...

• מה זה הבייבי רותם הזה? את מכירה? איפה הם נמצאים לא כתוב באתר! או שאני לא רואה כי העיניים שלי נעצמות
  • הם מביאים עם שליח.
    עם יובל השכרנו מהם.
    בנוסף לשכר צריך גם לשלם על צינוריות ועוד ציוד מתכלה שלא מועבר מאחת לשנייה.
  • ואיך זה חוזר אליהם?
    110 ש"ח לשבוע זה מלא ואני גם צריכה ליותר משבוע זה נהיה כבר יקר אוףףףףף. אולי אני אסע ליד שרה בעוד מקומות? קצת טירוף לא?
  • לא הסתכלתי על המחירים, אבל הם בהחלט היו גם אז יקרים פשוט לא היתה לי אופציה אחרת....
    ראית את הלינק השני שפרסמתי לך?
    ואת בהחלט יכולה לבדוק בעוד יד שרה. אולי בכלל יש לך גמ"ח של מכונות שאיבה, תבדקי זה בטח הכי משתלם....
  • אין לי גמ"ח שאני יודעת עליו.
    נראה לי אני פשוט אסע קצת יותר רחוק בשביל יד שרה במקום אחר.
    אין לי זמן לזה!!!!!!!!!
  • תסתכלי כאן, תרדי למטה:
    http://www.hesed.co.il/Page.asp?CatID=563
  • לפני שאת נוסעת אני מציעה לך להתקשר לשאול אם יש כמובן....

גם אני מחפשת כרגע לקטינה מיד שרה. כמו שזכור לי מהגדול רוב הסיכויים שאין להם כרגע...

• מאמי למה לנסוע סתם? תנסי להשיג טלפון ותתקשרי לברר אם יש להם...
    אולי תנסי להשאיל ממישהי בפורום?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מאיזה אזור את?

• אוף ענבר עד גבעת שמואל זה טירוף ליסוע. נראה לי אם כבר משקיעים נסיעה זה ליד שרה איפשהו. אני אנסה בחיפה בכפר סבא וברעננה. ברור שלהתקשר גם בסניפים שבדקתי לא נסעתי אלא התקשרתי.
    מילנה חשבתי על להשאיל מבנות אבל זה גם משאבות שאין בד"כ בבית וגם רוב הבנות פה גרות רחוק מאוד ממני אבל ננסה......

• איזור חדרה פרדס חנה

• כתבתי לך בשרשור השני
    ניראה לי שצריך להיות לי מחר בודקת לך
  • עניתי לך שם קרן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה