איומים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לראשונה בחיי אני לא יודעת מה לעשות עם זה.

אחותי הגיעה אליי היום לעבודה עם חברה בהיסטריה מטורפת, בין כל החשבונות יצאתי החוצה לחבק ושאול מה קרה
    היא מוציאה לי מהתיק שלה 3 דפים משודכים, מודפסים, משיחה "מרתקת" עם חברה שלה בפייסבוק
    קללות, איומים, ניבולי פה וכל המשתמע מכך.

פחחחחח צחקתי לה בפנים
    ילדות בכיתה ז' - כל אחת חושבת שהיא מינימום גאנסטרית משהו

12 תגובות
עמוד 1
  • אני גם הייתי ניגשת למנהלת
    ובמקביל הייתי מדריכה את אחותי איך להתנהג ומה להגיב
    תני לה קצת ביטחון עצמי אבל לא יותר מידי שהשניה לא תעוף עליה..
    ושתתמודד עם זה בכוחות עצמה כי היא כבר גדולה, וכמובן לעדכן בדחיפות את המנהלת בצורה חמורה ביותר ואפילו להראות לה את השיחה
    ותדרשי שהיא תעשה שיחה לכל הכיתה כולל איומים של לעוף מבצפר ואח"כ גם שתזמין את אותה הילדה אישית אליה לחדר להרצאה ארוכה ומשעממת

• אני במקומך הייתי מציעה לה לערב בכל זאת את ההורים. בלי שום קשר כן הייתי ניגשת למנהלת ואומרת שאם היא לא תתערב ותטפל בעיניין, אתם תפנו למשטרה.
    שיהיה בהצלחה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • היא הראתה למנהלת את השיחה אבל משום מה, מה שלא מובן לי, המנהלת מגוננת על המאיימת
    המורה שלה אמרה שיסתדרו לבד.

אחותי יודעת להסתדר יפה מאוד לבד
    עד שזה מגיע לקללות ול"חכי מחר מה אני עושה לך"
    וזה עוד עדין.

ואני מדברת על שבוע שלם... מילא היה מקרה חד פעמי.

• למנהלת למורה ליועצת ולהורים של הילדה ואם זה לא יעזור אז תרגיעי אותה את

• אני בעד שתכתבי בפייס בשמה של אחותך (במשתמש שלה) ותגידי לילדה השנייה שהיא תפסיק לכתוב מיד או שתלכי למשטרה והם יערבו את ההורים שלה. בלי קשר למקרה הזה אני בעד חשבון שאף אחד חוץ מחברים לא יוכל להגיב לה. שתשנה את ההגדרות פרטיות שלה במיידי.

• אם יש לכם חבר שוטר (או אולי אפילו בעלך

• חחחחחחחחחחחח אודליה חזק

קרן זה רעיון מצויין!

• לפי דעתי דברי עם הילדה המאיימת בטלפון או בפייס ותגרמי לה להבין שכדאי לה מאוד להירגע אחרת יהיה רע ומר...

הכי טוב לדבר ישירות עם הגורם הבעייתי...בהצלחה

• לצערי הנוער בימינו כל כך "אמיץ", נקרא לזה ככה, שגם אם המנהלת או המורה יעשו שיחה עם התלמידים בנושא איומים, לא נראה לי שלנערה הספציפית זה יזיז בכלל...
    אני חושבת שכן צריך לפנות לילדה השניה ולהסביר, בצורה רגועה אך עם זאת שלא משתמעת ל2 פנים, שכדאי לה להרגע...
  • בס״ד

האמת שזה קשור לאחותי אני רואה שחור
    פעם היתי יעולה בקלות להרוג מישהו בשבילה
    אבל כמו שהמחשבה שלי כיום
    היתי הולכת לילדה ההיא בבצפר ומילולית אבל גם לע לאים
    אלה להסביר יפה ובתקיפות שאם היא לא תשתחרר מאחותך
    את תתפסי עליה:)

• כל נושא הפייסבוק ממש מפחיד היום בקרב הצעירים ואני לא הייתי לוקחת סיכון וכן מערבת את ההורים, בית ספר ואפילו משטרה במידת הצורך.
    מפחיד אי אפשר לדעת מה יהיה, הנוער קצת משוגע היום, ולא צריך חס וחלילה לחכות לרגע שאולי חס וחלילה יקרה משהו.
    בהצלחה

• מנסיון העבר שלי, משטרה ישר ונגמר הסיפור. עד סוף התיכון לא נוגעת בה עם מבט.
    ובכיתה ז', ובכלל ככל שהם יותר קטנים- זה עובד עליהם יותר.

ולמה זה חשוב? כי אז ההצקות האלה יהיו רשומות איפשהו, וזה יהיה הוכחה לנעשה, ולא סתם דיבורי הנהלה ומורות, שלכי תוכיחי שהיה מה היה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה