-
חוץ מהבנות בפורום כמובן ....
-
אין..אבל לדעתי זה קורה .. למרות שיכול לניות שזה בגלל שהחברה היחידה שיש לי עם תינוק גרה רחוק ממני ולרווקים הפרועים יש דברים אחרים לדבר עליהם
דברו איתי בפייסבוק
-
יש לי שלוש חברות מדהימות. כמובן שהבעלול הוא החבר הכי הכי טוב, אבל חברות שלי עמדו לצידי תמיד כשקשה ושמח ועצוב....
כפרה עליהן
-
התשובה היא בערך....היא היתה כזאת יותר לפני שהתחתנתי וילדתי וגם יש לה עכשיו חבר אז פחות אבל אני עדין יכולה לסמוך עליה
-
כן יש לי 2 חברות טובות שאני סומכת עליהן אבל בעלי עדיין החבר הכי טוב שלי
-
יש לי חברות, מכל הסוגים וכל המינים. חברות 'הכי טובות' היו לי כמה כמה וכמה.
חלק תקעו סכינים, חלק עברו לגור רחוק, עם חלק התנתקו הקשרים בגלל סטטוסים מסויימים...
כיום יש לי קבוצת חברות שאנחנו יוצאות עם הבעלים וכו'
אבל אין לי חברה הכי טובה. כזאת שאפשר לסמוך עליה וכאלה.
בעלי הוא באמת החבר הכי טוב שלי
גם אחי.
-
אגב 'חברה הכי טובה' זה משתנה
שנתיים חברה מהשירות הייתה הכי טובה
אח"כ התקרבנו יותר חברות מהעבודה
אח"כ מהלימודים וכו'...
וכיום יותר עם בנות שיש להן ילדים
הכל תלוי בסטטוסים.
-
לי יש חברה טובה שתמיד דיברנו על הכל ואני הכי יכולה לסמוך עליה וכיף לי איתה. ואני יכולה ליסמוך עליה בכל מצב.
-
יש לי חברה ממש טובה מהלימודים.
היא מספרת לי הכל ואני מספרת לה הכל.
למרות שאנחנו לא מדברות על בסיס יומי אנחנו בקשר מאד אדוק
יכולות להגיד אחת לשנייה הכל, גם דברים לא נעימים
[
-
יש לי כמה חברות טובות וגם בעלי על תקן כותל

-
אני יכולה להגיד בכנות שזכיתי פה בדרום בהרבה חברות אבל (לילך- את יכולה לעשות מאמץ להיכנס לרשימה ) שתיים הן כאלה שאני יכולה לספר להן גם על הרע וגם על הטוב. אתן יודעות מי אתן חמצן ורוסיה
בעיקרון יש לי עוד חברות, ילדות, שהן באמת טובות אבל המרחק והחיים קצרו את דקות השיחה בינינו וברוך השם מדברים בשמחות.
עם בעלי אני מדברת על הכללללללללללל אבל כשמתחשק לקטר עליו ולקלל אותו, עדיף לפרוק אצל הבנות או פה ולבוא אליו רגועה בכמה טונים.
-
יש לי חברה אחת כזו, גיסתי (שהיא גם זו שהכירה לי את בעלי
-
יש גם יש
-
יש לי שתי חברות שאני סומכת עליהן בעיניים עצומות ממש. אחת מהתיכון ואחד מהתואר. אני יודעת שהן תמיד תמיד שם בשבילי ומוכנות לשמוע הכל גם אם לא קל - למשל אחרי הלידה מהתגובות שקיבלתי הרגשתי שאסור לי להגיד לכל אחד עד כמה היה לי רע לשבת בבית ולהיות עם תינוקת צורחת. אבל להן (וכמובן שגם לבנות המקסימות פה בפורום
-
יש לי שתי חברות קרובות, אנחנו ביחד, באש ובמים מהחטיבה!
-
לי הייתה חברה טובה והיום אין לי מישהי שאני יכולה לסמוך עליה ב 100% ולכן בעלי הוא גם בעלי וגם חברה ולו אני מספרת את הכל.
-
בעל שהוא גם החבר הכי טוב זה הדבר הכי טוב שאפשר לבקש...
-
כמוך.
אין לי חברות. יש בעל
-
יש בהחלט. חולה עליה.
מבינה אותי ומכילה אותי כמו שאף אחד אחר לא יכול.
מקבלת אותי כמו שאני בלי להיפגע ולהיעלב.
אני יודעת שזה קשר נדיר ואני שמחה שזכיתי.
מיכל
-
יש עוד מביה"ס-מהתיכון
-
בומן מאליו שבעלי הוא החברה הכי טובה שלי - הוא גם מחובר לצד הנשי שלו (הוא אומר!
-
יש לי חברה שאנחנו מכירות מגיל שנתיים
-
יש לי חברות טובות ואני יכולה לסמוך עליהן
אבל גם אני בעלי החבר הכי טוב שיש לי
[]
-
חברות בגדו..במיוחד אחת שהייתה חברת ילדות..וגיליתי שמקנאה בי קנאה חולנית למרות שלא חסר לה כלום בחיים...
החברה האמיתית שלי זו אמא שלי האהובה... וגם אחותי המדהימה כמובן.. רק על משפחה אפשר לסמוך..
וכמובן כמובן בעלי...כפרה עליו שתמיד לצידי
-
לי יש כמה כאלה 3-4... שאני מתקשרת אליהן גם לבכות וגם לצחוק
אבל הכי הכי- יש לי 2.. החברה הכי טוב ה, מהגן אנחנו מכירות
ואת בת דודה שלי - שמרית- סמיילי
-
יש לי