אלההההההההההההההה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה זו התמונה המהממת הזו???? את מוכשרת כל כך!!! פשוט מדהים!!
11 תגובות
עמוד 1

• נכון???

• גם אני אהבתיייייי

איפה למדת פוטושופ? מוכשרת

• חחח למדתי לבד.
    יש לי דוגמנית מוצלחת:)
    האמת בת הים יצאה באמת לא משהו...
    תודה בנות:)

דברו איתי בפייסבוק

• נכון נכון נכון נכון נכון
  • מזה לבד??? למדת את התוכנה לבד? עם מורה תותח אני מסתבכת

• שירה מאמי אני כבר- 6 שנים מתעסקת בו.. תאמיני לי בשנה הראשונה התמונות שעשיצתי היו הרבה פחות חמודות:)
    ותאמיני לי אין כמו ללמוד לבד.. לי פעם היה זמן..לך עכשיו יש פיצקולי.. אני פעם הייתי עושה תמונה כזאת בכמה שעות.. פה זה לקח לי כמה ימים..
    סדר עדיפויות משתנה:)

דברו איתי בפייסבוק

• יא כל הכבוד

• רק פוטושופ
    הייתה לי התנגשות לא נעימה עם CORAL DRAW
    ואחרי זה החלטתי שאני אשת פוטושופ:)
    למרות שבכייף הייתי עושה את הקורס הזה שאת עושה...ככה אולי הייתי מוצאת בזה עבודה.

דברו איתי בפייסבוק

• לגבי התוכנה האחרונה לא יודעת כי לא מכירה אחרות..אבל פוטושופ זו תוכנה כזאת שכל הזמן אני לומדת משהו חדש...אפילו באותה הגרסה כל יום לומדים משהו.

דברו איתי בפייסבוק

• אם יש לך זמן ויכולת, תבואי, את מוכשרת ברמות על

ואני אומרת לך מראש זה לא קורס - אלו לימודים אינטנסיביים ומאוד רציניים שכוללים הכל
    כולל צילום, כולל קפירייטינג ותמכור.

בקיצור אחלה

• חח הלוואי עלי...אולי בפנסיה:)

דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה