היי בנות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז בע"ה יום ראשון אני נכנסת לשמיני ואני רוצה כבר ללכת לחפש ולקנות דברים לקראת הלידה...
    מחר ואני ממש לא בקיאה בנושא.. אתן יכולות לתת לי המלצות על עגלות? מה הכי טוב?קל?נוח?
    מה אני אמורה לקבל עם העגלה?

תודה מראש...
    באהבה...

בולי בלבולי
6 תגובות
עמוד 1
  • יש עגלות שמגיעות עם סטים ויש כאלה שמגיעות טיולון ואת צריכה להוסיף כסף על אמבטיה ואביזרים נוספים.. יש עגלות שמגיעות גם עם תיק ויש כאלו שלא.
    בכל מקרה עגלה זה עניין מאוד אינדיבידואלי... יש עגלות מכל הסוגים ולא סתם זה נושא הכי מעסיק בחבילת הלידה..גם הכי יקר בדרך כלל.
    עגלה את צריכה לבחור לפי הצרכים שלך..לפי הטעם שלך מבחינה חיצונית, לפי הדרישות של מקום המגורים...הרכב..הכל תלוי.

דברו איתי בפייסבוק

• אוקיי אבל אילו פירמות של עגלות יש בשוק הזה (סור על הבורות אני ממש לא יודעת אפילו לאיזה כיוון ללכת)חוץ מהבוגבו ששמעתי עליה רק דברים גרועים אני לא מכירה עוד פירמות... עזרתכן בבקשה :(
    באהבה...

בולי בלבולי
  • אני ממליצה לך לטייל קצת, לראות ולשמוע, להתרשם בעצמך
    השאלה מה חשוב לך יותר בעגלה
    נוחות?
    איכות?
    גודל?
    שתכנס לבגאג'?

בכל אופן, לי יש מוצי - אני מרוצה ממנה מאוד חוץ מהחיסרון של הרוחב

בהצלחה ותהנו

• אני ראיתי את בייבי ג'וגר
    עגלה ממש חמודה
    מתקפלת בקלות מדהימה
    מתקפלת לקטן ונכנסת לכל בגאג' בקלות
    יחסית מאוד קלה
    מבחינת היופי והעיצוב היא לא בין הכי יפות..
    אבל מבחינת נוחיות היא חבל על הזמן !

אני שוקלת אולי לקנות אותה בעצמי....
  • אולי עוד מישהי תוכל להמליץ?
    באהבה...

בולי בלבולי
  • ברייטקס B-AGILE

היא כמו הבייבי ג'וגר מבחינת קיפול, משקל, נוחות נסיעה, אבל היא הרבה יותר יפה...

לי יש אותה ואני ממליצה בחום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה