תגידו לי ש......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו לי שאני עושה את הדבר הנכון בבקשהההה
    הראש אומר לי כן הלב, הלב חצוי

10 תגובות
עמוד 1
  • אם יש בעיה אז ברור שאת עושה את הדבר הנכון ..אין פה מקום לסיטגמות טיפשיות כאלו או אחרות...
    אני בטוחה שענבר יכולה לענות על זה הכי טוב מאיתנו . עד כמה שאני יודעת היא מרוצה מאוד ! והבת שלה עשתה קפיצה ענקית
  • אין לי מושג מה רצית להגיד כאן....
    היא עשתה אבחון והומלץ לה על גן שפתי, יש ועדת שילוב שתקבע האם היא מתאימה או לא....
    אחותך מדברת שטויות כמובן, מטרת הגנים המיוחדים היא להעביר כל מי שמסוגל לחינוךהרגיל ובעיקר בגנים שפתיים האחוזים הם גבוהים.
    מניסיוננו שילוב זה לא כזה, מדובר על פעם אחת בשבוע להכנס לתוך גן מתפקד, מגובש, זה מרגיש נחמד עד שמתחילים את השלב הזה...
    ובכל מקרה, לפני שילוב היא צריכה להיות חלק מהגן בו היא תהיה. ברגע שאת תהיי שלה עם החלטתך ותביני שאת עושה עבורה את הטוב ביותר יהיה לך הרבה יותר קל להתמודד עם הסביבה.
    הגננת הנוכחית של דניאלה לא מספיק מקצועית ע"מ לומר לך האם היא צריכה או לא צריכה גן שפתי ועד כמה זה יכול לקדם אותה ולעזור לה להגיע למצב שתהיה באותו קו של בני גילה.

• עינברי עדין לא היה איבחון פסיכודידקטי חוזר הוא יהיה בחמישי למרץ אבל אני יודעת שהיא תזדקק להרבה עזרה אחרי שתעבור את הניתוח
    שוב אני יודעת שזה יהיה אולי לטובתה (הגננת זו שנה ראשונה שלה ולכן אינה מנוסה בדברים האילו מה שכן אמרה לי שדניאלה מדברת הרבה מאוד יש לה אוצר מילים עשיר אבל לא תמיד ברורה מספיק)
    דניאלה כבר יודעת שהיא כרגע שונה מהחברים שלה עם הדיבור ולא פעם אמרה לי שהיא מאוד רוצה שיבינו אותה ולדבר רגיל (זה החלום השלישי שלה) שוב אני מפחדת לטעות נחכה בקיצור לוועדת ההשמה ניגש אליהם כבר עם כל המסמכים האיבחון הפסיכודידקטי, הטפסים הרפואיים לקראת הניתוח ונראה מה תחליט הוועדה

• את עושה את הדבר הנכון עבורה, את רוצה את ההכי טוב שאת יכולה לתת, אם ירשמו לך בהמלצות גן שפתי תקבלי אותו.
    בהצלחה.

תודה גלי
  • תודה שוב מקווה שהניתוח יעזור והכל יהיה איתה אחר כך רגיל

• אני ממש מבינה את ההתלבטות שלך, הייתי במצב שלך לפני שנה בדיוק!
    אנחנו כאימהות רוצות לבחור את מה שהכי נכון לילדים שלנו, וזה קשה, כי הגורל שלהם בידיים שלנו.
    כפי שאת יודעת, שקד על הספקטרום האוטיסטי, הוא אובחן בPDD-NOS.
    הוא תמיד היה בתפקוד גבוה ותמיד היה עושה קפיצות גדולות בהתפתחות, ובכל זאת החלטתי שהשנה הוא יהיה בחינוך מיוחד. זאת היתה החלטה קשה מאוד! אבל היא באה מתוך ידיעה שהגיל הזה נורא קריטי להתפתחות שלו, ושאני חייבת לתת לו את הצ'אנס הזה, כי אח"כ יכול להיות מאוחר מידי.
    זה היה סוג של הימור, נכון. אבל רוב החיים שלנו הוא הימור, אנחנו אף פעם לא יכולים להיות בטוחים ב100% שההחלטות והבחירות שלנו נכונות, אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה.
    והשנה הזאת (עברה רק מחצית, כן?) עשתה לו טוב!!! הוא למד בחינוך המיוחד המון דברים, שאני לא בטוחה שהיה לומד אותם בחינוך רגיל!
    בשביל זה קיימות המסגרות המיוחדות, כדי לתת כלים מתאימים לילדים המיוחדים שלנו.
    בשנה הבאה הוא חוזר לחינוך רגיל
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• תודה מילנוש
    האמת שכרגע הרבה פעמים מתסכל גם אותי שאני לא מצליחה להבין אותה בחלק מן המילים כמו המילה תבכי קשה לה לבטא ב רפה וכ יחד אז לוקח מספר פעמים עד שאפשר להבין אותה ושוב זה לא שאני לא מקריאה לה סיפורים מטפלת רצה לקלינאית התיקשורת. פשוט קשה לה בגלל החך אני יודעת שיהיה לטובתה גן שפתי שנה אחת ואחר כך בגן חובה אם יהיה צורך תלך לשילוב או שכבר תיהיה כמו שאר בני גילה אני מאמינה שמהר מאוד זה יקרה נכון לא בין לילה אבל כמו שהקלינאית אמרה דניאלה ילדה שמפתיעה את כולם

• שלהבת, את אמא שנותנת את כל כולה לדניאלה ובזה אין ספק.
    אחותך- מה לעשות חכמה במקרה הזה אין לה.
    תלכי עם מה שנכון לדניאלה, ענבר רשמה לך כ"כ נכון ומניסיון- קבלי את העיצה.
    יש לך ילדה רגילה לכל דבר עם בעיה שתפטר בעזרת ניתוח ואח"כ עם המשך טיפול נכון.
    את חייבת להפסיק להתרגש מכל דבר קטן שאנשים חיצוניים שלא מכירים מספיק את דניאלה אומרים וגם אם זה משפחה.

יש אנשי מקצוע שלמדו את זה במיוחד כדי לעזור ולסייע לילדים עם בעיות כאלו או אחרות.
    הלוואי עלי שאמא שלי ז"ל הייתה דואגת לי כמו שאת דואגת לדניאלה.
  • לתהילה בוקר טוב

את עושה את הדבר הנכון
    הקטנה שלי בת 5 בגן שפתי והיא התקדמה פלאים
    שנה הבאה הגננת רצתה לשים אותה בגן משולב אני לא הסכמתי
    כי גם אני הרגשתי חצוייה אז היא תעלה לגן חובה שפתי
    ובע"ה כתה א היא תעלה לכתה רגילה
  • תודה אילנית כנראה עכשיו אני צריכה לשמוע מכמה שיותר ולקבל חיזוקים היתה לי שיחה עם בת דודה שלי גם שיש לה ילד מיוחד שחיזקה אותי שאני אפעל נכון אם אתן לה להיות בגן שפתי וגם בת דוד של מוטי שהילד שלה בחינוך מיוחד חיזקה אותי (שהיה בגן רצו לשים אותו בגן שיעזור ואז לא הסכימה לשמוע היום היא מצטערת) אז היום טני יודעת. מה הכי נכון לדניאלה בלב כן ואני יודעת שאמשיך הפעילויות הקבועות לא מפסיקה לה כלום
    ותמי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה