מעדכנת באנחת רווחה......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עכשיו רק נכנסתי הביתה מהפגיה ובדיוק התכוונתי לעדכן,וראיתי את הדאגה של כולן...תודה רבה לכן אתן מקסימות ממש עזר לי בימים הקשים האלה לשפוך ולפרוק..באמת תודה לכל אחת ואחת על הדאגה,התפילות והחזקת האצבעות...[:I
    טוב,אז המצב ברוך ה' הרבה יותר טוב..אומנם מחכה לנו עדין תקופה די ארוכה של שיקום,התאוששות,וסבלנות אבל אפשר להגיד שהחלק הקשה כבר מאחורינו...
    אומנם במצבים כאלה אף פעם אי אפשר לדעת איך יהיה אפילו בעוד כמה דקות,אבל כרגע הוא ממש יציב וזה מרגיע אותנו...
    הוא עדין מונשם,את התרופות הרגעה שנתנו לו כדי להרדים אותו,הוא מקבל במינון קצת יותר נמוך ומתחיל קצת להזיז את כפות הרגליים ואת הידיים...
    הוא עדיין בצום מהלידה-כמעט שבוע,היום ניסו לתת לו 5 סיסי במזרק דרך הזונדה כמובן אבל הוא הקיא אותם...בגלל שהוא בצום כלכך הרבה זמן הוא ירד במשקל ושוקל 1700..ובנוסף להכל גם עלתה לו הצהבת והוא מטופל בפוטו...
    למרות כל זה הוא כרגע במצב יציב מאוד לעומת המצב שהוא היה,לפני יומיים הוא היה בהיתדרדרות קשה והרופאים קראו לנו לשיחה ואמרו שהמצב קשה וצריך להיות מוכנים להכל..
    זה שהמצב שלו יציב כרגע נותן לרופאים הזדמנות להתחיל לחשוב על דרכי טיפול לחור שיש לו בריאה,כי עד עכשיו הם היו עסוקים רק בלהחזיק אותו בחיים ולא לטפל בבעיה...
    אז עכשיו המצב יותר טוב אנחנו מקווים שימשיך ככה וישיאר רק במגמת עלייה,אנחנו סבלניים ואופטימיים ונקווה לטוב

אז שוב תודה אישית לכל אחת ואחת מכן על הדאגה הכנה זה מאוד עטדד אותי בשעות הקשות..מבטיחה לעדכן בהמשך,ותמשיכו להחזיק לנו אצבעות ולהתפלל אנחנו עדיין צריכים אתזה....

ליליה טוב,רותם.
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
29 תגובות
עמוד 1

• אמן שרק יילך וישתפר!!!
  • מאמי אני אשכרה דומעת פה, מאושר !!!!!!!!!!

ברוך ה'

• רותם אני מבטיחה לך אישית שאמשיך להתפלל וגם מחר בע"ה בנרות שבת
    זולגות לי הדמעות אני ממש מתרגשת הרבה אמונה נשמה שלי והכל יבוא על מקומו בשלום

• איזה עדכון משמח מחזיקה אצבעות שהמצב ישתפר במהרה
    ושתגיעו הביתה בהקדם
  • מאמי,
    אנחנו נמשיך להחזיק אצבעות והלוואי שהמצב רק ילך וישתפר

• מחזיקה אצבעות חזק חזק שהקטנצ'יק יתאושש מהר מהר!!

אמן!!!!!

• [

• ממי שמחה לשמוע שיש שיפור במצב
    מקווה שימשיך וישתפר

• ברוך השם, שילך וישתפר ויתחזק ותצאו איתו הביתה

• בעזרת ה' תחזרו איתו מהר הבייתה, ותשכחו ממה שהיה וחלף

• איזה כיף לשמוע... אני חושבת עלייך המוווווון

מחזיקה אצבעות להמשך השיפור

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"

• ואו איך שאני שמחה שאלתי עילך אתמול בלילה בפורום
    אני יתפלל עליך בלי נדר בהדלקת נרות ובעז"ה בשורות טובות ותעלו על דרך המלך וידים מלאות

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • את לא מבינה כמה שימחת אותי
    אני שמחה לשמוע, שרק ילך וישתפר

שולחת לך מלא
  • אני עוקבת אחרי העדכונים שלך ומאוד שמחה לשמוע שיש שיפור,
    שימשיך להשתפר
  • איזה יופי קצת בשורות טובות!! בע"ה הכל יהיה בסדר!
    תמשיכי לעדכן , ואני מבטיחה שאני שומרת לך תפילה אישית כל יום להחלמה מהירה ובשורות טובות אמן!
    [url=http://www.fastup.co.il/v.php?file=43499656.jpg]
    [url=http://www.fastup.co.il/v.php?file=63983314.jpg]
    [URL=http://www.glittertextlive.com]
  • איזה אושר ב"ה... אני כל כך שמחה שהמצב מתחיל להשתפר...
  • רותם!!! איזה אושר לשמוע. בעזרת השם רק בשורות טובות.
  • רותם היקרה,

נמשיל להתפלל עבורך

נשיקות ורפואה שלמה

• ברוך השם

• ב"ה איזה כיף לשמוע!!!!!!מתפללת עליו כול יום כמה פעמים ביום...אחרי ברכת אשר יצר....שהתקופה הזו תיהיה מאחוריכם ומהר....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה