היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאוכזבת מחמתי- היינו אצלם לארוחת ערב היום. חמתי יודעת שאני שומרת כשרות... זה מה שהיא הגישה היום לשולחן: פירה מעורבב בחמאה. ספגטי מעורבב בחמאה. דג מלוח. בשר לא כשר (הזהירה אותי שהוא לא כשר, תודה באמת!). מרק, שבישלה בתוכו את הבשר. שניצל. חמתי אישה מקסימה, באמת! לא אכפת לי מה היא אוכלת, זה עניינה בלבד! אבל ראבק- את יודעת שאני שומרת כשרות ואני בהריון(!!!!!!) אי אפשר להתחשב??????? מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
22 תגובות
עמוד 1
מי כמוני יודעת כמה קשה זה שיפוצים בהריון
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
תודה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
יישר כוח על שמירת הכשרות
קצת מבאס שחמתך לא דאגה לך
אויש
מקווה שתחזרי הביתה בקרוב!!!!
ובקשר לחמותך, תזמיני אותה בפעם הבא לבית שלך לאכול ותכיני את האוכל הכי כשר והכי פולני כמו רגל כרושה וחמין וגפפילטע פיש עם חזרת וכו'
יאלללללללללללללה תחזרו כבר הביתה!!!!!!!!!!!!!!!
חמותך מגעילה אותי! זה חוסר חשיבה על אורחים שמגיעים אליה או דווקאיות לשמה.
אבא שלך - זה הבית שלו :-( חבל שהוא לא קולט כמה עבודה מושקעת בסדר ובניקיון אחריו...
(דתיות אהובות שלי - מי שאוכלת כשר לא תשנה עורה ולא תתפתה כי זה חלק ממנה גם בלי להיות דתיה).
בע"ה תוך זמן קצרצר תשובו הביתה לפינה שלכם, לשקט שלכם, לרעש שלכם...
לינבר- צודקת
[]
מאמי תקופת שיפוצים היא תקופה קשה ומעיקה, גם בלי קשר לכל שאר הדברים... אבל אין ספק שחמותך התעלתה על עצמה הפעם... ואבא שלך... נו טוף... את כבר כנראה לא תשני אותו... חבל שאת נתקלת בזה בתקופה שהיא גם ככה על הפנים...
איפה אמא שלך בכל הסיפור?... פייס: ortal_hori
אני חושבת שזו שיא הגועליות מצד חמותך לא להתחשב ברגשותייך- זה ממש נראה שהיא עשתה לך דווקא וחבל אני הייתי מעירה ל על זה בצורה מאוד ישירה- שאני יודעת שזה הבית שלה והכל טוב ויפה אבל אם את רוצה לראות אותי ולהמשיך לארח אותי אז אפשר להתחשב גם ברצונות שלי. לגבי אבא שלך- זה אומנם הבית שלו אבל את בהחלט לא משרתת אני הייתי מרימה את הקליפות גרעינים ושמה אותם על הכסא/כורסא שלו. וגם דואגת להגיד לו שיש את שקד שיכול להכניס לפה .........
אורטל- מה זאת אומרת איפה אמא שלי? מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
נשמה שלי , אני ממש ממש מבינה אותך. שולחת מלאאאאאאאאאאאא
רשמתי אפה אמא שלך כי נראה שרק את כל הזמן מנקה שם וזה מעצבן.... פייס: ortal_hori