היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תגידי ממי אולי במקרה בדקת לי מה שדיברנו? אני יודעת שיש להם גנים אז אולי סייעת?
אני בודקת ב"ה יום ראשון- תזכירי לי?
וואי מיטלי איזה דבר! חמסה עליה היא מהממת!!!!!!! לאכול אותההה ואתם- שתהיו מאושרים תמיד אמן!
עשית לי את כל השבת!!! מכל התיסכול והעצבים אין על הודעה כמו שלך לפתוח א הבוקר אני מאחלת לכם שתמיד תמיד תמיד תיהיו ככה מאושרים 5555 והתמונות מהממות זה לא אמיתי הדבר הזה תמריי הזאת בן פורת יוסף בא לי לתת לה ביססססססססססססססס
55555555555על המושלמת שתמיד תהיו מאושרים ושמחים
איזו בובייייי
מדהימה!!! 55555
שתמיד רק תהיו מאושרים ותמשיכו לחייך ולקחת את הכל האיזי (כי ככה הכל עובר טוב יותר
בובה!!!!!!!!!!!!! איזה מתוקה
מהממת ברמות... וההיעלבות על האוכל הורגת אותי..אני תמיד הכוונה מכינה לי יותר י היא תמיד אוכחת איתי
איזה בובה בלי עין הרע!! לאכול אותהההה נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
איזו בובה!!!!! מעלפת!!!!!
וברורה ההיעלמות שלך, כמו שלי , הם מעסיקים אותו פול טיים
איזה בונבונה! !!!!
מיטלי, חמסה על הבובה היפה הזאת! היא פשוט מעלפת!!!!!! מקווה שיצא לנו לקשקש בקרוב - עם הלו"ז הצפוף של שתינו זה נהיה mission impossible....... נשיקות אוהבת אותך מלא
יווווווווווווווווו מעלפת!!!!! איך היא גדלה
יאו יאו איזה בובי ברור שאת שורדת כי היא נותנת לך את האנרגיות- איך אפשר שלא!!!
שימי תמונות עם הכלניות!!!!!
תודה לכולן!
בן פורת יוסף על המרוקו הנסיכה הזאאאאאאאאאת יא וואלי איזה פשושה