אני מרימה ידיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מהטעימות האלה!!
    כבר נמאס לי כל יום לבכות בגלל זה אני ממש מתוסכלת

14 תגובות
עמוד 1
  • ענבלי טעימות אמורות להמשך עד גיל חצי שנה! (אני לא רואה בת כמה תאיר...)

בכל אופן ברור שגם 7 חודשים זה בסדר. היא טועמת בסה"כ ייקח הרבה זמן עד שתגיעו למנה.

לא להתייאש ולא להרים ידיים! את יודעץת כמה פעמים הכנתי סתם פירות ותמר לא נגעה? את יודעת כמה פעמים היא הקיאה לי הכל

• מיטלי

• מיטלי גם שי-אל עושה פוזות עם הפירות אבל אני זורמת איתה כל יום ממש מעט עד שהיא תתרגל
    בסוף הם יתרגלו לטעם ולמרקם
    שבת שלום לך ולנסיכה
  • מאמי עדיין אין לי מושג אבל בנות כאן ציינו שהן עשו הפסקה קטנה ואח"כ כשנתנו שוב הקטנים אהבו, אולי תנסי?

וגם אני רוצה תמונה של הכלה שלי!!

• ענבל מותק,
    ממליצים להתחיל טעימות בגיל חצי שנה, בלי לחץ תזרמי עם הילדה,
    אל תכריחי.

אני קוראת את הפוסטים שלך ואת כל כך לחוצה, " היא לא אוכלת, היא לא משחקת לבד" וכדומה. תרפי מאמי, היא בת חמישה חודשים סהכ, לאט לאט, היא בסוף תאכל לבד ותשחק לבד ותעשה הכול, תני לה לגדול.

תרפי גם עבור עצמך, הלחץ שאת שרויה בו לא טוב, את לא נהנת ממנה את כל הזמן בסטרס.

מקווה שאת לא כועסת על הביקורת, פשוט הייתי במקום שאת נמצאת ואם הילד השני החלטתי שאני זורמת....
    קבלי את מה שכתבתי באהבה:-)

" כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא "
  • בנות תודה רבה
    אמלה בדרך עינב- מאמי ניסיתי להפסיק ולחזור כמה פעמים ולא הלך לי
    זה מתסכל ששום דבר לא הולך

• בוביתתתתתתתתתתתתת מה נסגר?!?!
    למה להתייאש?? זה לא הולך חלק הטעימות! לאט לאט.. תנסי אולי שתראה אותך אוכלת בננה ואז לתת לה קצת "משלך" לרוב זה עושה להם חשק!
    גם רז לא היתה מתה על פירות, והיא היתה ני**** לרוב מגרברים , אולי תנסי??

• טוב אין לי מה להוסיף!
    כאלה הם הטעימות- לכן הם נקראים ככה
    "טעימות"
    אל תדאגי... היא עוד תאכל לך מנות שלמות ותרצה עוד ועוד

אני פה בשבילך (בפלאפון, בווטצאפ, איפה שבא לך)

• מאמי אל תתייאשי, את תראי שלא לאט תאירוש תתרגל לטעמים ולמרקמים ובעצמה תגדיל את הכמויות שהיא אוכלת...
    אריאנה גם התחילה עם הטעימות בגיל 4 חודשים וזה עבר חלק טפו טפו טפו והיא נהנתה ואהבה את מה שנתתי לה אבל עדיין הכמויות שלה היו קטנות יחסית למה ש"מומלץ" שתינוק בגילה יאכל...
    ואמא שלי וסבתא שלי התחילו להלחיץ אותי שהילדה לא אוכלת אבל ברוך ה' היא מעלה במשקל וגם האחות בטיפת חלב אמרה שכל עוד היא מעלה במשקל אין מה לדאוג.
    והנה, רק בשבוע האחרון, שבוע לפני גיל 8(!) חודשים היא הגדילה את הכמויות ואוכלת כמעט 150CC של מזון מוצק בארוחה.
    זה עדיין לא מתקרב ל180CC אבל אנחנו בדרך לשם ותראי כמה זמן לקח לנו
  • ענבל מתוקה ממש אל תתיאשי..!!!!!!!!!!

תשמחי לפחות שמרק היא כן אוכלת!! ועוד מנה שלמה!!!

אופק לא אוכלת כלום לא פירות ולא ירקות...היא מקיאה הכל...עד עכשיו

כל שבוע אני מנסה מחדש, נותנת לה ממש ממש מעט והיא מקיאה

צריך סבלנות. תאיר רק בת 5 חודשים, עוד מעט היא תתרגל ואת כבר לא תזכרי כמה נלחמת על זה...

• חבובוש

• בנות אתן מדהימות אחת אחת אוהבת אתכן כל כך

• עינבלי בקרוב היא תאכל וגם אופק ואנחנו נצחק על כמה שדאגנו שהן לא אוכלות....

ככה היה לי לא מזמן שאמרתי כאן לכולכן שאופק לא אוכלת וברוך השם , תודה לאל זה הסתדר 5 5 5

הכל עיניין של זמן וסבלנות... :))

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה