זקוקה לעצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני ובעלי מנסים כבר 0.5 שנה אך לצערי הרב ללא הצלחה.
    הבעיה העיקרית היא מחזור לא סדיר שנע בטווח שבין 30-47 יום.
    כרגע אני ביום ה-47 בדיקת הריון שלילית ועדיין אין מחזור....

האם מישהי מכן כאן חוותה מצב כזה ויכולה אולי לתרום מנסיונה?
    מה עושים במצבים כאלה?
    יש לי הפניה מוכנה כבר למעקב זקיקים וברצוני להבין איך זה עובד?
    האם זה באמת יכול לעזור?
    סליחה על כל השאלות אבל אני כ"כ מתוסכלת וקצת אובדת עצות....
    המון תודה מראש,
    קרן
7 תגובות
עמוד 1
  • היי קרן,
    אחרי 4 חודשים של ניסיון אני יכולה להבין אותך ... מאש שהפסקתי גלולות המחזור שלי גם לא ממש סדיר וזה בהחלט משבש את הספירה ומקשה לזהות את הביוץ. אבל מהעידוד של הבנות כאן בפורום והניסיון אני מבינה שאסור להתייאש וזה ממש נורמאלי לנסות ולנסות הרבה.
    מה שכן הייתי מציעה לך לברר מה אפשר לעשות כדי להסדיר יותר את המחזור ובינתיים להינות יום כן יום לא בדרך לחסידה...

בהצלחה...
  • הי קרן,
    נשמע באמת מתסכל... אבל גם זה עובר! שתהיי בהריון זה כבר לא ישנה כמה זמן ניסיתם...
    מעקב זקיקים זה אולטראסאונד וגינלי שאת צריכה לבוא בזמנים מסויימים ובעצם מודדים לך שם את הזקיק שכנראה ממנו תצא הביצית בביוץ (וככה תוכלו לתזמן יותר טוב מתי לקיים יחסים...)
    אבל למרות שהמחזור שלך ממש ארוך ולא סדיר עצתי אליך - יום כן יום לא...
    ככה תסגרו את כל האופציות...
    המון בהצלחה!
  • היי קרן,
    מוכרת לי בעיה,
    אני נטלתי גלולות 3 שנים, והגעתי לרופא אחרי 4 חודשיים של ניסיונות, מיואשת,
    כי כל מי שהכרתי נכנסה מנשיקה להריון,
    והוא אמר לי לא לחזור רק אחרי שנה, ממש התעצבנתי עליו ואפילו עניתי לו בשיא חוצפתי, ואמרתי לו שילך להיות רופא מנתח שלא צריך לדבר עם נשים במצבי והגזמתי ואפילו אמרתי לו שקורס ביחסי אנוש לא יזיק לו.
    הוא הסתכל עליי והתחיל לצחוק לי בפנים, הוא אמר לי לא לקפוץ בראש, ואמר לי שהוא מוכן לעשות איתי התערבות שחצי שנה אחרי הגלולות ובשניה שיסתדר לי המחזור אני יהיה בהריון וכך היה, בדיוק שעברה תקופה של חצי שנה, שהמחזור היה כואב במיוחד כמו לפני הגלולות, נכנסתי להריון.
    הוא הסביר שהגוף חייב להתנקות והמחזורים הם כמו מחזור מדומה,
    ושאני אתחיל לספור את הניסיונות רק אחרי תקופה של ניקיון של חצי שנה מהגלולות והחומצה הפולית.
    אז מאמי עצתי לך ואני מאמינה שכבר אמרתי את זה בעבר, היא לשחרר ולא לבדוק,
    אל תחזיקי בכלל בבית בדיקת הריון ולא ביוץ ולא כלום.
    תחיי את הרגע , תעשי הרבה סקס רק בשביל ההנאה, וכל מי שילחיץ וישאל תשאלי אותו אם הוא גם בהריון... ואם לא אז שהוא יהיה גם את תהיי.
    ואת תראי איך הזמן מחולל פלאים.

keren
  • תודה רבה! אנחנו נמשיך לנסות כי כנראה שפשוט אין דרך אחרת.....
    בסוף זה יגיע.
  • היי קרן,
    רשמת בתגובה שלך ניקיון מהגלולות והחומצה הפולית...
    למה כוונתך? לא אמורים לקחת חומצה פולית 3 חודשים לפני ההריון ?
  • כן באמת משהו פה לא מסתדר לגבי חומצה פולית ,אני נוטלת אותה עכשיו ואני כן רוצה להכנס להריון אז על איזה ניקוי גוף מדובר פה ?ואגב רופא שלי אמר לי שאין דבר כזה ניקוי גוף לאחר גלולות שיש בנות שנקלטות בחודש ראשון של הפסקת גלולות.טוב כל רופא ודעה שלו טוב שיהיה בהצלחה לכולנו.
  • הי
    אני מחזקת את הסיפור של קרן. גם אני הפסקתי עם גלולות והמחזור הגיע כל 40-45 ימים. אחרי כמה חודשים הגעתי לרופא שזיהה שחלות פולציסטיות באולטרסאונד והוא פשוט אמר שצריך סבלנות. ביייחוד כשהמחזור ארוך יותר מהרגיל . אחרי שמונה חודשים שחזרתי עדיין ללא הריון הוא אמר לחכות לפחות שנה. הסבלנות השתלמה וחודשיים אחר כך נכנסתי להריון. אז זה נכון שיש בנות שנכנסות להריון חודש אחרי שהן מפסיקות לקחת גלולות אבל זה גם נכון שלגוף לוקח כמה חודשים לחזור לוסתות הרגילות אחרי הגלולות. אז עצתי אליך: א. בלי לחץ זה יגיע. ב. יום כן יום לא או יום כן יומים לא ומומלץ להנות מזה ג. חומצה פולית כדאי להתחיל לקחת כי הרי את לא יודעת מתי תיכנסי להריון ואין בעיה או נזק בלקיחת חומצה פולית גם תקופה ארוכה. ד. אם את עדיין לחוצה ובעוד כמה חודשים עדיין לא הולך את יכולה לעשות בדיקות הורמונאליות כדי לוודא שלא חסר משהו ובדיקת זרע לבעל רק כדי להירגע.... אבלל לדעתי כדאי לחכות ובסוף זה יגיע לבד.

רעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה