בנות שבת שלום ! עזרהההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייייייייייי בנות

בן מצונן קצת אין חום יש קצת נזלת

9 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שיש נזלת או ליחה שיורדת לו לגרון וסותמת שם הכל ובגלל זה הוא פולט.
    בגלל זה אני מאוד מקפידה לשאוב את הנזלת כדי שלא תרד לגרון, אפילו שזה ממש ממש לא נעים לאמילי
  • איך את שואבת ?!!!? יש לי תשואב הקטן הזה העגול
    עם זה ? או שיש משו אחר ?

• אולגה מתוקה מה שלומכם ?

אני ממליצה בנוסף למה שכתבו לך פה גם לשם בחדר מכשיר אדים קרים...
    שבת שלום
  • נכון.. גם מכשיר אדים קרים, אני שמה ועוזר לנו...

גם לי ולבעלי על הדרך..

אני שואבת עם משאבה כזאת שיש לה שתי צינוריות, אחת את מכניסה לפה שלך, את השניה את שמה לנחיר של הקטן ואז את שואבת עם הפה כמו קשית, זה מאפשר לך גם לווסת את עוצמת השאיבה...
  • זה טוב שהוא פולט כך הוא נפטר בעצם מהליחה- לא להלחץ!

שאיבות אדים ואת יכולה לשים טיפות ראבול (שמנים?) על מגן הראש במיטה זה מקל על הנשימה בלילה

• כמו שכבר המליצו מעליי, מכשיר אדים קרים ולשאוב את הנזלת במידה והיא ממש מפריעה לו...
    תרגישו טוב!
  • הבנות כבר ענו לך
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
  • תודה מקסימות

• הוא פולט בגלל הליחה..
    תנסי את מה שהציעו לך.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה