הרופא נשים כמעט עשה לי התקף לב ועדכון:-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע שעבר הלכתי לרופא נשים חדש כדי לעשות אוטרסאונד ראשון בשבוע 7..היה עדיף שישתוק, כי כל מה שחשב בראש אמר ואני לשמוע דבר כזה..כמעט התעלפתי.
    הוא עושה לי -" יש נקודה קטנה ושק הריון אבל איפה הדופק.. מחפש ומדבר...איפה איפה, אה הנה דופק אבל חלש מאוד.אחכ אומר לי אני רק בעוד שבועיים אוכל לראות אותך כי אני בחופש..אז עוד שבוע וחצי תלכי לרוטשילד לעשות אולטרסונד ובדיקת גיל הריון."
    שבוע וחצי מאז אני צריכה להמתין בסבלנות. רציתי להבין יותר טוב מה זה אומר דופק חלש וצלצלתי אליו לנייד, הוא מאוד כעס ואמר לא אמרתי דבר כזה, תבואי עוד שבועיים עם בדיקה מרוטשילד וניתק את הטלפון.קיצר היום הלכתי לעשות אולטרסאנד, וחדשות טובות שבוע 8 עם דופק והכל תקין. בסוף הכל טוב..אבל כמעט הלכתי להשתגע.:-)
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל, שמחה לשמוע שהכל תקין ושהרופא טעה.
  • מזל טוב מאמי .
    המשך הריון קל תקין עגוללללללללללללללללללללל ומשעמם

• יחס בהחלט לא נעים, גם אני הייתי עוברת בגלל זה.
    ודופק חלש זה אומר שהאולטרסאונד שלו לא קלט את זה בבהירות את הדופק...כנראה הוא מלמל לעצמו ולא שם לב שהוא אומר את זה.
  • מזל טוב ובשעה טובה...
    המשך הריון קל ותקין!
    [center]
  • שרק ימשיך קל ותקין!

• רופא חצוף

• אחחח הרופאי נשים האלה
    רואים כמונו מאות ביום- בבשבילם זה כבר לא מרגש
    אנחנו רק " עוד אחת בהריון" אז הם לא מבינים שכל דבר קטן מקפיץ אותנו
    במיוחד בהריון ראשון!

אבל ברוך ה' הכל בסדר!
    וזה מה שחשוב!

• תודה:-)