-
נותנים כפית עד 2 כפיות וזהו.. אולי זה מעמיס לה על הקיבה...
לאט לאט להרגיל את הקיבה ואותה למרקם חדש, לא להתייאש זה לא שלב קל אבל בהחלט עובר.. בסוף כולם אוכלים אוכל מוצק
-
מחכים...
תעשי לה שבוע- שבועיים הפסקה
-
אני נותנת לה רק כפעת 1... גג 2 כפיות!! לא נותנת לה יותר..היא מקיאה הכל..
כבר עשיתי כמה הפסקות.
כל פעם אני מחכה שבוע - שבוע וחצי מנסה שוב וכלום לא משתנה...
-
זה לוקח זמן להתרגל... בגלל זה זה נקרא טעימות.
אני הייתי עושה הפסקה ומתחילה עם משהו אחר.
דברי עם ענבל גם היא מיואשת
-
כן אני יודעת שצריך סבלנות.... אבל עוד כשבוע וחצי היא כבר בת 5 חודשים ועדיין לא אוכלת טעימות..
-
מה את נותנת לה
איזה ירק?
אולי תכיני לה כבר מרק שלם..
כי אצל סיון- היא אמרה שנועם לא אהבה ירק בנפרד אלא אכלה מרק שלם... תנסי את זה...
וגם- מה לגבי פירות? את זה היא אוכלת לפחות?
-
אני יודעת שכבר חפרתי בנושא, אבל בכל זאת- תזכרי שעד לפני כמה שנים, הטעימות התחילו בגיל חצי שנה, ולדעתי לא סתם זה היה ככה....
-
תנסי לעשות לה מרק עם כמה ירקות שיהיה דליל יחסית. אפשר להוסיף קצת ירק
(שמיר / כוסברה וכו') כדי לתת קצת טעם.
-
בנות, לא משנה מה אני נותנת לה... אם זה פרי או ירק, לא נראה לי שזה קשור הטעם... עצם העובדה שזה מוצק...
אפילו ערבבתי לה עם קצת מטרנה, ועדיין היא הקיאה..
אין לי למה להכין מרק כי אפילו חצי כפית (כפית פיצית של תינוקות) היא לא אוכלת...אז מרק..?? הכל ישאר בסיר...חחחח
ג'ני מתוקה את צודקת...זה מה שאני חשבתי שכנראה היא עדיין ממש לא בשלה למוצק...
-
אני מבינה אותך לגמרי!!!!!!!!!!!!!
תיראי לגבי הפירות תאיר לא אוהבת בכלל לגבי המרק תנסי להוסיף כנפיים אח"כ לפרק את הכנפיים ולטחון יחד עם המרק וגם להוסיף בצל כוסברה וכרפס
ומעט מלח נראה לי אני ואת צריכות לפתוח קבוצת תמיכה בחיי
-
חחחחחחחחחחחחחח חופשי קבוצת תמיכה...!!!
-
מה זה? חמישה חודשים כמעט ולא אוכלת טעימות???
-
רציתי לענות אבל אז ראיתי שנוגה כתבה בדיוק מה שהתכוונתי
-
נוגה...צודקת..
חחחח כתב ממש יפה ומצחיק.
רציתי לנסות לתת לה היום אבל לא בא לי שהיא שוב תקיא מסכנה...
-
דבר ראשון, בלי לחץ, כמו שאמרה לך נוגה, הילדה לא תעלה לכיתה אלף עם בקבוק מטרנה צמוד................
הייתי ממליצה לך לנסות משהו אחר.
אצלי כולם לא אהבו את הכפית בהתחלה והייתי שמה להם טיפה מהירק המרוסק על האצבע ואז הם פשוט מצצו לי את האצבע והתרגלו לטעם, שיטה נוספת היא לשים על המוצץ ולתת לה לטעום.
יכול להיות שהיא עוד קטנה ולא צריך להילחץ, זה שאומרים ארבעה חודשים זה חדש, פעם היו אומרים חצי שנה אז לא נראה לי שזו בעיה לחכות עד גיל חצי שנה.
תתני לה לנסות לאכול יחד איתך כפית לאמא וכפית לאופק, תעשי מזה משחק משעשע, אני עושה להם הרבה פעמים מטוס, אני אומרת להם שהכפית היא מטוס ועושה קולות של מטוס ואז כשהם צוחקים ונהנים אני מכניסה טיפה לפה ואז זה מתקבל הרבה יותר בשמחה מאשר בלחץ.
בהצלחה!!!
מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
-
מירי תודה על העצות...