אני משתגעת ומיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• לרום אופיר יש קטע שאיך שהיא נכנסת למיטה היא צריכה פיפי (גם אם עשתה קודם באמבטיה). אם זה לא פיפי זה קקי (ולרוב אין באמת), נזלת, לכסות אותה....

ולפעמים זה הכל, אחד אחרי השני. ואם לא באים היא ממש בוכה, כאילו עוד רגע בורח לה בתחתונים ובסוף "אין פיפי"

10 תגובות
עמוד 1
  • תמר
  • לדעתי זה שאתם כועסים עליה גם נותן לה איזה שהוא סוג של צומי
    פשוט תזרמו
    רוצה פיפי אוקיי בלי הרבה דיבורים בואי ..לא יוצא יאללה חזרה למיטה
    רוצה טישו ...קחי
    רוצה קקי ...בואי ...לא יוצא יאללה למיטה

במינימום יחס
    אולי ככה היא תבין שזה לא מישתלם לה כל ההצגות האלו

בהצלחה

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• זאת תקופה כבר כ"כ ארוכה שזה מייאש. היא גמולה כבר חצי שנה!! וכל יום היא מבקשת פיפי / קקי, למרות שעשתה קודם.

גם הערב, הם נכנסו למיטה ב- 19 כי ויתרנו על השנ"צ ואופק דין עדיין עם חום. בלי השנ"צ היא אמורה להירדם תוך כמה דקות... וכבר 19:40. מספיק!!

נראה שאת צודקת במה שצריך לעשות, רק היישום קשה כי זה כבר המון זמן ככה.

וכן, אסור להשוות... אני יודעת

• החלמה מהירה לאופק דין

לגבי רום אופיר היא מזכירה לי את שחר גם שחר היה בדיוק ככה פיפי , קקי , וכו וכו... זרמנו איתו לא דיברנו איתו על זה יש פיפי לקחתי אותו לפיפי בלי דיבורים וממל ותאמת זה חלף עם הזמן
  • 10 ילדים חולים

• כן, אתמול פגשתי את הגננת שלו במפגש פיקוח והיא אמרה שהוא העשירי.
    החלמה מהירה לכולם

• גם אצל שחר בגן היו מלא ילדים חולים בניהם גם שחר עכישו מחכה כבר שהשביתה תיגמר שיחזור לגן
  • אני בהחלט מסכימה עם הדס, בלי דיבורים לקחת אותה ולהחזיר למיטה- כמה שפחות דיבור היא תבין מהר מאוד שזה לא מושך אצלכם תשומת לב ואני מאמינה שזה יעבור.

אצלי יש את עניין הקקי/פיפי עם אריאל כשהולכים להתקלח הוא לא סובל מקלחת ומוכן לשבת שעות בשירותים, אז אני נותנת 10-15 דק' ואח"כ פשוט מכניסה למקלחת ומקלחת אפילו שזה מלווה לעיתים בבכי ותוך כדי הוא נרגע.

• את יכולה פשוט בתחילת טקס השכבת השינה לקחת אותה לשירותים ולהגיד לה שעכשיו תעשה קקי פיפי כי אחר כך לא קמים מהמיטה! ואם חס וחלילה באמת יברח לה (שאין סיכוי כי בסה"כ זה מניפולציות) תסבירי לה שכל פעם שהיא קוראת לך זה לחינם, לגבי הנזלת שימי לה טישו מעל הראש (זה מה שאני עשיתי) היא תבין לבד שאת רצינית בעניין!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה