עזרה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גל ההריונות בפורום הזה (55555) גרם לי להחליט לשאול את מי שנקלטה:
    עוד כמה ימים אני אמורה לא לקל, מה שכן יש לי ממש הרבה הפרשות, האם זה מעיד על הריון?
    ההריוניות החדשות בטח יוכלו לשתף (אם תרצנה) האם בשבוע שלפני שגילו היו ריבוי הפרשות? זה סימן?
    תודה ובשורות טובות
4 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה,
    בהריון הקודם עם הבן שלי ובהריון נוסף שלצערי נפל- לא היו שום הפרשות כלום, אגב גם במהלך תשעת חודשי ההריון לא היה כלום!!
    בהריון הנוכחי יש הפרשות, אבל הן התחילו אחרי שהבטא הייתה חיובית....
    אין סימנים לצערי, למדתי זאת על בשרי....
    היו לי איזה שני טיפולים ש"ידעתי" שאני בהריון, כל הסימנים הופיעו, והמחזור איחר- פעם אחת איחר לי בחמישה ימים מלאים, קולטת??
    כל הבדיקות היו שליליות ואני "ידעתי" שאני בהריון- כי אין מחזור ויש סימנים....
    בסוף זה היה שלילי לגמרי.
    מצד שני, גם בהריונות שחוויתי- שבוע לפני היו כל מיני סימנים,
    אצלי הסימן העיקרי והמרכזי והמנצח (שאגב באמת לא הופיע כשחשבתי שאני בהריון וטעיתי) היה כאבים חזקים בציצים, כאבים שמלווים אותי עד היום ואני כבר בחודש רביעי.
    ואגב בהריון הנוכחי היה לי דימום קליל 9 ימים אחרי החזרת עוברים, בהריונות הקודמים לא היה שום דימום.
    המון בהצלחה
  • היי...
    אצלי הסימן הבולט ביותר היה גזים.. הפרשות יש לי גם כל הזמן אבל אני לא זוכרת אם זה היה לפני שידעתי שאני בהריון. כאבי ציצים גם יש לי אבל זה משהו שיש לי גם לפני מחזור.. דבר נוסף שהיה, יומיים לפני הבטא היו לי כאבי מחזור רציניים, משהו מוזר ביותר.
    כמו שפשושה ציינה, הסימנים שונים אצל כל אחת, ולעיתים דומים מאד לסימני מחזור, אז עדיף לא לחפש אותם ולהתפלל ולקוות לטוב.
    בהצלחה!!!
  • בהריון הקודם להבדיל מיליוני הבדלות
    היו המון הפרשות מגעילות עוד לפני הבטא

בהריון הנוכחי ברוך ה לא היה

אבל היו סימנים אחרים
    ולהרבה בנות בכלל לא היו סימנים
    למרות שקשה צריך לחכות ולעשות בדיקה

בהצלחה !!!

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • הי בוניטה...

אצלי לא היו שום סימנים מיוחדים פרט לכאבי מחזור שליוו אותי כיומיים אחרי
    ההחזרה ועד עכשיו... ומיגרנות חזקות (אני בשבוע 5 עכשיו)

חשבתי כבר שהטיפול לא הצליח והמכשפה בדרך אלי כי הסימנים היו בדיוק כמו של מחזור...

בהצלחה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה