אני רותחתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מעצבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש רועדת עם דמעות בעיניים מרוב עצבים
    זה פשוט לא יאומןןןןןןןןןןןן
    כל פעם אצל חמתי אותו הסיפור - את השמיכות והמצעים היא נזכרת להוציא כשככבר רוצים ללכת לישון. זה כמובן מעיר את נועם שגם ככה קשה עם השינה בזמן האחרון
    ואז מדברים פה בחדר כאילו זה עשר בבוקר
    ומי נתקעת ערה חצי לילה עם נועם????????
    כי כל השאר הולכים לישון יופי

אוף בנות אני כל כךךךך כל כךךך כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךך עצבנית אני לא מסוגלת לתאר עד כמה.

11 תגובות
עמוד 1
  • אם תמיד זה אותו סיפור אולי כדאי שתגידי לבעלך, שלפני שאתם מתכוננים להגיע לשבת שיגיד לאמא שלו שהוא מבקש שהחדר שלכם ושל הבנות יהיה מוכן? אם היא לא מסוגלת לעשות את זה אל תתבישי בשנייה שאת נוחתת אצלה בבית תגידי לה שתתן לך מצעים כי את לא רוצה ששגרת השינה של הבנות תהרס. ובנוגע זה שהם מדברים בלילה כאילו זה בוקר- אני אומנם בהריון אבל מבינה את מה שאת אומרת לגמרי!! גיסתו של בעלי מסוגלת ב 6 בבוקר כשהילד מתעורר לדבר איתו כאילו עכשיו 12 בצהריים. פשוט מאוד החדרתי לבעלי שאם אני לא ישנה גם הוא לא יישן. ואם הוא רוצה להמשיך להגיע לשבתות אצל ההורים שלו כדאי לו מאוד לדאוג שיהיה לי שקט.
    בכל מקרה אני מאחלת לך לילה מלא בשינה!!

• אוייי ממי תעשי באמת כמו שטלטול27 כתבה לך
    כשאתם מגיעים תעמדי לה על הראש שיוציאו הכל ולא אחכ

קבלי

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• חמתך הזאת, פשוט חתיכת @#$%^*#!!!!!!

• סיון למקפיא!!!!!

• אוי מאמי אני מקווה הלילה יהיה יותר רגוע

• אוי ממי איזה עצבן!!
    שולחת לך

• לדעתי האישית,היא תמיד תמצא פירצה כדי להפריע למנוחתכם...
    היום זה מצעים,מחר משהו אחר..
    כשבן-אדם לא-מתחשב בהגדרה,אז הוא יפנה למשהו אחר..

אני חושבת בול כמו אלינור,לנסוע ליום-אחד,ללא-שינה אצל החמות.
    אוקי,זאת נסיעה וכו'..אבל זה שווה לי את הרוגע-הנפשי שלי יותר מהכל!

חסרות לך שעות-שינה ואף-אחד לא-יפגע לך בהן!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ילדה קטנה+תינוקת לטפל...

כשטיפלתי בנעמה,הייתי עצבנית רצח,אם מישהו היה מעז להפריע לשנ"צ של נעמה,הייתי כל-כך מותשת,עייפה וגמורה,כך שאני מבינה אותך מאוד!!!!!!!!!!!!!!!

אגב- גם היום,קשה לי לחשוב על המנוחה של נעמה ושלי נגמרת בפתאומיות,בגלל טיפשות ורוע של אנשים.

אם זה בשוגג, עוד ניחא...

פעם מטפלת אחת,צרחה ליד נעמה ושאלה אותה: מה שלומך? ברחוב..ואז היתממה ואמרה,שהיא לא-ידעה שנעמה ישנה..השנ"צ הלכה+שלי.
    התקשרתי לאם ומאז אותה המטפלת הפסיקה להתקרב לנעמה ומשום מה,כעת היא כבר לא-עובדת אצלה יותר,עם הילדה השנייה.

היו פעמיים,שחברים הפתיעו אותנו ספונטנית בדיוק בזמן-ההשכבה,דאגתי בכל-פעם להסביר,שאותי לא-מפתיעים ספונטנית!!!!!!!!!!

והיו עוד פעמים כאלו.

• אני עם הבנות...או להגיע וישן לסדר או לא להגיע בכלל..
    וגם אהבתי את מה שטלטול כתבה..אם את לא ישנה אז גם נתי לא ישן.. הוא כבר ידאג שהכל יהיה מסודר.

דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה