היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כבר חודש וחצי שאני ובעלי עורכים טקס שינה קבוע לילדים, לפעמים עוזר, לרוב פחות אבל ברור לי שבגיל הזה הם עוד קטנים ומין הסתם צריכים לקום בלילה כדי לאכול אז באהבה. אבל לפחות אחרי טקס שינה הם ישנים 4-5 שעות ואז קמים. החלטנו שכדי שיתרגלו לעניין לא נצא לישון מחוץ לבית בתקופה הזו והיינו עושים שבת בבית או אוכלים אצל ההורים וחוזרים לישון בבית- חצי שעה נסיעה. אתמול באנו להורים של בעלי ואמרתי קר לא נוציא את הילדים בלילה וגם ניתן להם להנות איתם קצת בשבת אז נישאר לישון בתנאי שלא מוותרים על טקס שינה. בעלי הסביר לחמותי מה אנחנו עושים כל לילה והיא פשוט התחילה לצחוק, ממש נהייתם אשכנזים היא אומרת (בלי לפגוע באף אחד חלילה, היא מרוקאית מהכבדים), חמי אומר לה אני רוצה לישון היא אומרת לו ״רגע נעשה לך מסאז עם שמנים״ וצוחקת. בקיצור היא רצתה לקלח את הילדים ובמקום אוירה שקטה ונעימה היא רק משחקת איתם, עושה להם קולולולו ועוד כל מיני שטויות. קבלו יציאה של בעלי: ״אמא אמרתי לך טקס שינה לא טקס חינה״ חחחחחח
9 תגובות
עמוד 1
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק טקס שינה לא טקס חינה
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נבי אין לי אוויר!!!! חיכיתי מהבוקר , שאמרת לי שאת במושב לשמוע איזה פנינים עכשיו יהיו לה. חייבת לציין שהפעם היא התעלתה על עצמה. חחחחח אני כותבת ולא מפסיקה לצחוק. אני כבר רואה את הפרצוף שלך, של עינן, שלה- כשהיא שמעה על הטקס ואת הפרצוף של אבי שהוא מדמיין שהיא תעשה לו מסאג׳ !! אבל היציאה של עינן גמרה עליי!!!!!!
גם אני לא מבינה מה כל כך מוזר בטקס שינה, להפך, כל הכבוד לכם על ההתמדה!
אתם עושים נכון..גם אם הם מתעורריפ בלילה הם עדין כבר עכשיו יודעים שאחרי אמבטיה יש בקבוק ואחרי בקבוק יש מיטה..וזה מעולה ויעזור לכם בעתיד,טוב שהתחלתם כבר עכשיו.. לגבי היציאה של עינן...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
טוב נו ההורים של פעם לא מבינים מה זה טקס שינה אל תקחי את זה קשה מידי
ההורים שלי מסתלבטים עליי שאני קוראת ספרים "את הלוחשת" שאני עושה טקס שינה שאני אומרת להם דברים שפעם לא היו חושבים על זה בכלל "אל תושיב אותה", "אל תשכיב אותה ככה" אל תעשה את זה ואל תעשה את זה ההורים של פעם גידלו את הילדים ועשו הכל כמו שחשבו ללא ספרים וללא טקסים ולכן זה נראה להם מוזר!