תודה רבה לכולכןןןן!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,
    אמנם אני לא פעילה אינטנסיבית בפורום הזה, אבל אני כל הזמן נכנסת, מתעדכנת, קוראת על כל הבשורות הטובות שעולות מהפורום הזה וזה כל כך מחזק אותי ומראה לי שיש תקווה.

אני מזה תקופה מנסה לצאת מהפלה של IVF שלאחריה נגררתי לשרשרת של היסטרוסקופיות ניתוחיות. השבוע עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית שנייה ואני מקווה שאחרונה. אני כל כך מייחלת כבר לחזור לטיפולים ולהיות שוב בהריון, רק הפעם בהריון שגם יחזיק מעמד!!

אז רק רציתי להגיד לכם תודה רבה על הכוח שאתם נותנים לי להתמודד ושיהיה לכווווווולנו בהצלחה ושנתבשר רק בבשורות טובות!!!
12 תגובות
עמוד 1
  • מחכה 28,
    המון בריאות קודם כל עברת דברים סופר קשים ומלאאאאאאאאאאאאאאא הצלחה בטיפול הבא נחזיק לך אצבעות.
  • מחכה 28,
    המון בריאות קודם כל עברת דברים סופר קשים ומלאאאאאאאאאאאאאאא הצלחה בטיפול הבא נחזיק לך אצבעות.
  • היי

בתור מישהי שעברה גם כן משהו דומה
    אל דאגה הכל יהיה בסדר !!!

מחזיקה לך אצבעות !!!!!!!

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • מחזיקה לך מלא מלא אצבעות ואנחנו כאן בשבילך לכל שאלה תמיכה ועידוד !!!

בשורות טובות ומשמחות בקרוב ...
  • תודה לך על השיתוף גם אני עברתי כמה ניתוחים - אבל תמיד אני אומרת מה שלא הרג אותנו חישל אותנו...

מאחלת לך לחזור מהר לטיפולים ושבע׳ה הטיפול הקרוב יהיה הטיפול המנצח ל9 חודשים משעממים.,.. ומלאי אושר......

בינתיים שולחת לך מלא
  • אני זוכרת אותך...
    וואו בא לי לחבקקקק אותך
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • אני מאחלת לך הריון מהיר ותקין למשך 9 חודשים מצ'עממים.
    אני מקווה שתפתחי פה שרשור של פווווווווווווווו בהקדם
  • בנות - קודם כל תודה רבה לכן על התמיכה!!

שיר26- לגבי שאלתך, ההפלה הייתה בשבוע 6, העובר פשוט לא התפתח והבטא לא עלתה בצורה תקינה....מה הסיבה להפלה? אין לי מושג. התשובה שקיבלתי- ככה זה, זה קורה....
    אז אני באמת מקווה שזה קורה, אבל שזה לא יקרה לי יותר!!!

ולך מגיע מזל טוב נכון???
  • מאחלת לך שמאוד בקרוב תקבלי פיצוי על כל מה שעברת!!! המון הצלחה ואנחנו כאן בשבילך תמיד
  • הלוואי!!!
    הלוואי וכולנו נפוצה (חחחח) בחודשים הקרובים!!!!!
  • כן, סוף סוף... אחרי כל כך הרבה זמן, בפעם הראשונה קיבלתי חיובי!
    לפני שבוע...

המון בהצלחה יקירתי! מחזיקה לך אצבעות חזק חזק, אוטוטו את שם והפעם ל-9 חודשים משעממים ותקינים ב״ה!!!
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • שיר 26- שיהיה לך במזל טוב!!!!! ושיהיה רק משעמם וחלק!!!!
    באיזה טיפול הצלחתם??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה