היי בנות- התייעצות. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני בהריון בשבוע 8, למרות שהרופא חושב שאני שבוע אחד פחות,
    בגלל שהמחזור שלי הוא כל 35 יום,
    גילתי הריון בשבוע 5 ו4 ימים לפי תאריך המחזור, ובשבוע 6 החלו לי הפרשות ורודות עם כאבים כמו של מחזור והתכווציות בצד, הקדמתי את התור אצל הרופא, שהוא עשה לי אולטרסאונד וגינלי, ולא דיבר הרבה, רק לקח בדיקת פאפ, ואמר שהשק נראה תקין ונתן לי הפניה למיון במקרה של החמרה במצב ואמר שעליי לנוח.ולבוא אליו בעוד שלושה שבועות.
    לאחר מס ימים הבחנתי גם בהפרשות סימנים של דם, לא כאלו שמצריכות פד, אבל עדין הלחיצו אותי, ניגשתי למיון בעצת האחות,
    הרופא הייתה עוד יותר לא ברורה, היא מסרה שהיא לא הייתה קוראת לזה דימום, אך עדין עדיף שהם לא היו בכלל, ושייתכן כי העובר בדרך להפלה וייתכן שהכל תקין.
    והיא כתבה שישנו שק הריון עם חלבון עדין לא עובר.
    ולחזור לרופא בעוד שבוע, ובמקרה של החמרה למיון.
    שוב נותרתי מבולבלת אך החלטתי שאני לא חוזרת לרופא בעוד שבוע, אלא בעוד שלושה שבועות, ומה שיהיה יהיה. הדימום החלש עדין נמשך.
    מחר יש לי את האולטרסאונד אצל הרופא, ופתאום נהייתי מתוחה ועצבנית,
    וכל האופטימיות התחלפה בלחץ לא ברור, אני לא יודעת אם עשיתי טעות שלא ניגשתי קודם, ואני בלחץ אטומי ממחר.
    משיהי חוותה דבר דומה, האם זה באמת נשמע מדאיג או שאני מגזימה??????..
    keren
2 תגובות
עמוד 1
  • היי,

זה לא דבר נדיר שיש דימומים עדינים בהתחלה של הריון, זה קורה להרבה בנות..

לי למשל היה ביוץ מאוחר אז ראו דופק בשבוע מאוחר יחסית...

מאחלת לך בהצלחה מחר
  • תראי, יש בנות שחוו דימומים קלים ועדנים כאלה כמו שאת מציינת בהתחלה
    וזה היה בסדר גמור.
    ובהתאם לשבוע שלך זה היה הגיוני שעוד לא יראו עובר (דופק) במיוחד אם המחזור שלך הוא כל 35 ימים.
    אז אמרו לך לבוא אחרי שבוע
    אני רק לא מבינה למה את הולכת אחרי 3 שבועות ולא שבוע כמו שהציעו לך?

אני ממליצה לך ללכת שבוע הבא- ככה את כבר אמורה לראות דופק
    וככה תוכלי להירגע!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה