היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
על בעלי. מיום שישי אני עצבנית עליו ניסיתי להדחיק אבל נשבר לי.
הוא הבעל הכי מדהים בעולם 5 5 5 עושה הכל מכל כל - ניקיונות בישולים עוזר עם נהוראי ומה לא... באמת שמדהים. אני משתדלת תמיד לדון אותו לכף זכות ולפרגן אבל ביום שישי קיבלתי (לא ארחיב למה התחילו העצבים האורגינליים), יש לי ים שיעורים וכאב בטן וגב מטורפים
14 תגובות
עמוד 1
ההורמונים משתלטים עלינו...
שונאאאת כדורגל. לא יכולה לקלוט את המוח שלהם איכ
לדעתי האישית... אלו ההורמונים.
פרגני לו פעם אחת. אני יודעת שאת עייפה וכאובה אבל בגלל שאת אומרת שהוא לא כזה בדרך כלל אני הייתי מחליקה הפעם. אם הוא יתחיל לעשות את זה באופן קבוע הייתי מתרגזת אבל על פעם אחת לא הייתי עושה עניין...
לא, מיכלי, לא הבנת הוא השאיר לי על השולחן כדור אופטלגין וכוס מים
שמרית זאת לא פעם ראשונה, ומכאן העצבים שלי בד"כ אני מפרגנת - שהייתי בחודש 9 כל יום אמורה ללדת הוא הלך לשחק ואני נופפתי לו עם מפית על אדן החלון לשלום
זה פשוט הכדור שממסטל אותם שם.
אופס. סורי. לא הבנתי את זה נכון
אם זה משהו שחוזר על עצמו אז בהחלט יש מקום לדבר על זה....
אני חושבת שאת צודקת!! גם את עובדת קשה כל השבוע לומדת דואגת לילד ולבית קורה שלפעמים לא מרגישים טוב וצריך לוותר! זה בהחלט מכעיס
אוי, כדורגל, צרת הנשים!!!
שבוע טוב!!
אפשר שניה..? [
חחחחחח עמיתוש, מעריכה את הניסיון להרגעה
לא יודעת אם להאשים דוקא את ההורמונים. נכון שיש משהו במה שהוא אומר שזה מן השחרור השבועי שלו אבל ראבק לכל כלל יש יוצא מן הכלל... אבל עזבי אל תריבו
בכל מצב אחר אני חושבת שהייתי מבליגה כי בכל זאת זו באמת התפרקות של כל השבוע בשבילו, אבל אם לא הרגשת טוב והוא בכל זאת הלך אז זה כבר לא כל כך נחמד מצדו... באופן חד פעמי הוא יכול היה לוותר על הכדורגל ולהשאר לעזור לך, בייחוד שהוא יודע שאת לא משחקת משחקים אלא צריכה להכין שיעורים ושבנוסף לכל כואב לך הגב והבטן... דברי איתו על זה, תסבירי לו מה מפריע לך...
ותרגישי טוב כמובן!
נסיכה שליייי כמה שאני מבינה אותך!! הדברים האלו הכי מרגיזים בעולם!! הנה גם לי קרה הלילה משהו הכי מעצבן שיכול להיות בעעע.. לי ולבעלי יש הסכם כזה שהוא קם לליעד בלילה ואני איתו במשך כל היום.. עכשיו החיים שלו די קלים כי ליעד קם פעם אחת או בכלל לא וגם כשהוא קם אז זה רק לאכול וחוזר לישון.. אזזזזז הלילה הוא קם ולא חזר לישון אחרי האוכל