סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם בעלך מפתיע אותך?

באיזו תדירות?
    ההפתעה יכולה להיות כל דבר- פרח, הזמנה לדייט, שוקולד, מכתב קטן עם הכריך לעבודה, מתנה סתמית או אפילו ליומולדת.

התשובה שלי היא- לא
    אני מאוד אוהבת הפתעות, אבל בעלי פשוט לא מסוגל להפתיע

18 תגובות
עמוד 1
  • לא........

• כן....
  • בעלי יכול להפתיע כשהוא רוצה. לפני 5-6 שנים ארגן לנו בהפתעה שייט לתורכיה.
    ולפני 4 שנים ארגן גם כן בהפתעה טיול של יום אחד לי + חברה.

אני מאוד מקווה שביום הולדתי יארגן משהו נחמד, יש לי חשד אבל לא בטוחה.

הוא יודע שביום הולדת, יום נישואין ויום האישה הבינלאומי ויום האהבה הוא לא יעבור דרך הדלת עם לא יגיע עם זר פרחים!
    צריך רק לחייך!
  • לא
  • בדברים טובים לא !
    אבל בקקה-דברים - כן ! כמו לדוגמא....בשעה 5 בערב שחזרתי מעבודה, כולי בפיגמה של הבית , הורדתי איפור הכל...הנה זה בא : את זוכרת שהיום החתונה של X נכון? מאיפה לעזאזל אני אמורה לזכור את מה שלא ידעתי?
  • מרינה
  • מרינה חחחחחחחחחחחח
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• בשן מפתיע אותי לא מעט, לפעמים במחוות גדולות יותר, כמו תכשיטים, לפעמים במחוות קטנות... לפחות פעם בחודש
  • לא!
    הוא הפתיע אותי ביום נישואין האחרון שלנו, אבל זה היה לאחר 6 שנים נטולות הפתעות קטנות או גדולות,
    אחרי שכבר התחלתי לרדת עליו שהוא לא רומנטי ולא מפתיע!!
    [
  • לא

• מדי פעם....הוא לא ממש טיפוס כזה
    פייס: ortal_hori
  • כן...
  • לעיתים רחוקות....

• לא
    ות'אמת אני לא מתה על הפתעות ....
    אני קצת פולניה ובד"כ אני מוצאת עת עצמי מתלוננת ואז אני בכלל מרגישה דראק
  • לעיתים רחוקות הוא מפתיע אותי. בד"כ בדברים קטנים.

לגבי פתקים חמודים, זה יאמר לזכותו שקורה לא מעט (לפעמים גם שם בארנק שלי ואני מגלה את זה באמצע היום וזה מעלה חיוך על פני)

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • לא בדברים הרומנטיים - הוא הכי לא רומנטי שיש
  • לא הרבה... אבל קורה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה