-
לידה ראשונה כלום!!!!!!!!
בכלל לא חשבתי לבקש ובעלי לא מהאלה שיקנו מיוזמתם
לידה שניה שרשרת וצמיד זהב עם תליון של הילדים
-
מה קיבלתי מבעלי מתנה ללידות בכל לידה קבלתי טבעת זהב לבן.
-
בלידה של שקד ביקשתי מבעלי תליון ילד מזהב...
מאחר והוא איש מאוד עסוק ולא יצא לו לקנות, אז קניתי בעצמי כששקד היה בן 5 חודשים
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
קיבלתי בכל לידה ילדה מופלאה ואבא מדהים ובן זוג נהדר
-
מה שלינבר קיבלה, גם אני
-
ילדים מקסימים
-
-
שייק פירות
-
ארוחה במקדולנד'ס
פייס: ortal_hori
-
בלידה הראשונה - שרשרת יהלום
בלידה השניה - טבעת עם 7 יהלומים (כי ילדתי ב7.7 ושיגעתי אותו שזה מס' טיפולוגי
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
בעלי גם דואג לפנק אותי בלי קשר ללידה
-
-
אחרי הלידה של ירין - כלום
-
אפשר לשאול מאיפה המנהג הזה לקבל מתנה לכבוד הלידה ?
לי זה נראה מגוחך ......
הבעלולים טרודים לא פחות מאיתנו, נראה לי ממש מיותר וחוצמזה,
אנחנו מקבלות את המתנה של החיים !!!!!!
מה אפשר לתת יותר מזה ?????
העיקר שהכל עובר בשלום (איזה פולנייה אני

)
-
יהלומים..תרתי משמע
-
יהלומים, והרבה
-
בלידה של עידן קיבלתי לאפה שווארמה ענקית
-
את ליאל ואת יונתן!!!!!!!!
רותי
-
3 ילדים בריאים!!!! חמסה!!!!
"..ילדיכם אינם ילדיכם
כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
באים הנה דרככם, אך לא מכם.
חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
-
כמו ציקי, בדיוק.
-
גם אני קיבלתי שווארמה בלאפה!
-
מצד אחד בא לי להיות רומנטית ולהגיד 'קיבלתי אבא נפלא, תומך, עוזר, מפרגן'
מצד שני בא לי להיות אגואטיסטית ולהגיד שהוא והרבה אנשים אחרים רואים את התינוק ומפסיקים לראות את האמא..מה איתי?? לא יכל קצת להשקיע באיזה טבעת יהלום עם חריטה 'את האישה הכי מדהימה ביקום'????
-
אחרי לידה עצמה שום דבר , אחרי איזה שנה קיבלתי טבעת יהלומים שהוא טען שזה עבור לידה .
http://www.holdthatpic.com/
-
מורן- האוצרות שלך באמת מהממים
-
ללידה של אביגיל קיבלתי שרשרת זהב ותליון ספיר מהמם. אחר כך גם קנינו לו עגילים תואמים
עד הלידה בכלל לא ידעתי שיש מנהג כזה, זה היה לגירי ביוזמתו. הגברים כנראה מרגישים כל כך חסרי אונים מול הסבל שלנו בלידה שמרגישים צורך ״לפצות״ אותנו על כך.
מכאן המנהג. אני דווקא רואה בו משהו טוב, זו הדרך של הגברים להודות על המתנה הנפלאה שאנחנ מעניקות להם.
בלידה של מיכל כבר ידעתי שהוא ירצה לקנות לי משהו אז כבר עשיתי הזמנה מראש
ביקשתי קיטצ׳ן אייט וקיבלתי
בלידה של איתן קיבלתי טבעת ועגילים מהממים
-
-
כפרוש - אני לא חושבת שאת צודקת, מה הוא כבר יכול להביא? תכשיט? עוד תכשיט שיישב כאבן שאין לה הופכין? פרחים?
הרבה יותר כיף (לי!) זה להכנס אחרי 5 ימים בבי"ח לבית מסודר ומאורגן....
הרבה יותר חשוב (לי!) לדעת שעם ההבראה מהניתוח והלילות הקשים ושינויי התנוחה הבלתי אפשריים האלה אחרי הניתוח הוא יהיה שם גם בשבילי וגם לילדים.
באמת באמת באמת אני לא מרגישה שחסר לי משהו, נכון. ילדתי. הוא בזמן הזה מתמודד עם לא מעט, גם בהריון (נכון שאני סוחבת אבל הוא סובל לא מעט מההורמונים שלי) גם בזמן שהייתי בבי"ח וגם לאחר מכן.......
יפה מצד הבעלים שכן מביאים - לאיש שלי יש פטור מוגדר מאוד, אנחנו כבר נמצא איך להוציא את הכסף הזה
-
בלידה של נגה קיבלתי שרשרת זהב עם חרוזי זהב ופנינים.
בלידה של טליה טבעת זהב.
ובלידה עכשיו שרשרת זהב עם תליון פנינה שחורה ויהלומים מסביב.
אני דווקא אוהבת את המנהג
-
עינבר, מה רע בלקבל את כל הרשימה שלך וגם מתנה? לא חייב להיות תכשיט, אבל גם תכשיט זה לא רע בכלל
-
הורמונים ועצבים
-
ענבר למה זה סותר?
אני גם חוזרת הביתה לבית נקי מלא בכל האוכל והשטויות שאני אוהבת כי הוא דואג לעבור קודם בסופר ולקנות את כל מה שאני אוהבת. דואג לפנק בדברים אחרים, אני רק צריכה לצייץ והוא קם בלילות בימים ומתי לא וכן הלאה. הוא ממש אבל ממש שם אותי בראש רשימת סדר העדיפויות גם עכשיו כשהוא בתקופת מבחנים מלחיצה הוא אומר לי - מה שטוב לך ומה שאת אומרת. ואני מעריכה את זה וכמובן מחזירה לו באותה מטבע
-
אני באמת לא מרגישה שחסר לי משהו ושאני צריכה לקבל מתנה ללידה.
הייתי עכשיו בקניון, וולנטיין דיי, יום המשפחה שמתקרב, דיברתי עם מוכרת היא סיפרה שכבר שבוע מסתובבים להם בקניון גברים ובעיקר גברברים חפויי ראש ומחפשים, ללא הצלחה יתרה יש לומר, את מתנת יום האהבה המושלמת. את הדבר אותו תקבל אהובתם באושר בל יתואר.
וביננו - האם החפץ הספציפי אותו הצליחו למצוא יביא את האושר הבל יתואר?
כולה חפץ ולא משנה אם זה תכשיט יקר רכב חדש או פרח יחיד מדובר על חפצים שבד"כ רובנו נעשה עליהם פרצוף כזה או אחר
-
פיספסתם את הפואנטה יקירותי. קצת הבנה של המנהג:
הבעל מביא תכשיט לאשתו כהוכחה ליכולתו לפרנסה, כנ"ל טבעת האירוסין, רק מתוך הרעיון "הפרימיטיבי" = עתיק שבעל טוב נמדד בממונו
-
צ' את צודקת, אני יודעת כמה זה דורש ממנו ללכת לבחור לי משהו, גם אצלי הוא ממש אבל ממש מתאמץ לקלוע לטעמי ולא ממש מצליח, אבל כשאקבל, גם את מה שלא קלע בדיוק לטעם, אתרגש (באמת!!!!) כי אני יודעת איזו השקעה ומחשבה עומדת מאחורי הבחירה, אומר תודה, ואלבש לעיתים קרובות רק כדי לשמח אותו שאני מאושרת במתנה!!
אני לא יודעת את מי זה משמח יותר- אותי המתנה, או אותו לראות שאני שמחה בה, נראה לי אפשרות ב'
-
שאני ובעלי יצאנו וגם אחרי החתונה בערך עד ששחר נולד .. זה המשיך גם אחרי עד שעצרתי את זה, כל חג כל סיבה יום הולדת טו באב ולנטיין סילבסטר וכו בעלי היה חוזר עם מתנה . תכשיטים אני לא הכי אוהבת אבל כל מיני דברי נוי כמו נירות פיות דובים וכו.
והם עכשיו בחדר אחד אצל ההורים שלי מסודרים . נראה לי עם אני מוכרת אותם אני מסודרת לכמה חודשים טובים
-
רופא פרטי ללידה