שאלה לגבי טיטולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, יש לי בעיה ואני צריכה עזרה:

כשאמילי נולדה קנו לי חבילה של טיטולים של האגיס. אחרי כמה נזילות עברתי לפאמפרס והשתמשתי בהם עד היום והייתי מרוצה מאוד.

אמילי שוקלת עכשיו בסביבות 7 ק"ג (חמסה), ומידה 3 של פאמפרס כבר קטנה.

הבעיה היא שמידה 4 היא בטווח משקל של 7-18 ק"ג.
    בגלל שאמילי בגבול התחתון, הטיטול ממש ענק עליה וגם ממנו יש קצת נזילות בגלל זה.

ניסיתי להשתמש בהאגיס כותנה אורגנית מידה 3 (5-9 ק"ג) אבל הטיטול לא מספיק גמיש, לא נוח להחתלה והוא לא מספיק גבוה בגב, ככה שכשהיא זזה עם הרגליים הוא יורד למטה למצב של "אינסטלטור" ואז גם מאחורה בורח קצת פיפי, בקיצור אני שונאת האגיס.

מישהי הציעה לי לקנות האגיס פרידום כי הם יותר טובים.

מה אתן אומרות מניסיונכן?
20 תגובות
עמוד 1
  • לנו יש פמפרס - פריום קאר, הם מדהימים

• היי,
    אני אישית מסתדרת מצויין עם האגיס אורגני.
    עם הגדולה שלי היה רק האגיס פרידום והם היו מעולים, אבל אני לא רואה שום הבדל משמעותי מהאגיס אורגני.

את פמפרס אף פעם לא אהבתי וגם עכשיו ניסיתי ועדיין לא אוהבת,
    מה שכן ניסיתי גם את הפמפרס באריזה הלבנה והם יותר טובים בעיניי.
    ניסית אותם?

ולמה שלא תנסי "טיטולים"?
    לפעמים אני משתמשת בהם והם ממש אחלה!

• תנסי טיטולים פרימיום
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • שירה- באיזו מידה את משתמשת?

וכמה נהוראי שוקל?

אני מתה על פאמפרס בשתי האריזות, הבעיה היא עם המידה הענקית הזאת..
  • אין לי מושג כמה הוא שוקל, החודש לא היינו בטיפת חלב
    האמת שגם הוא באחוזון גבוה לגילו בגלל שהוא גבוה, ובכל זאת אנחנו משתמשים בשלב 2.

• עם מידות 1-3 אין בעיות בכלל, השתמשתי רק בפאמפרס..

הבעיה היא שבגלל שמידה 4 היא 7-18 קילו (מתאימה גם לילדים בני שנה+) אז אמילי ממש טובעת בה
  • אז למה שלא תקני 3? לא הבנתי...

• 3 כבר קטן
  • אנחנו משתמשים בהאגיס פרידום ומרוצים רק ששמנו לב שהמידות שרשומות מבחינת המשקל לא חופפות למשקל של אריאנה בפועל...חחח
    והאמת גם אנחנו עברנו מהאגיס לפמפרס ובחזרה...
    כל כמה זמן אריאנה צמחה לאורך ומבנה הגוף שלה השתנה אז פתאום האגיס לא התאימו ופמפרס כן ואז הפוך...
    -----
    אפרופו האגיס פרידום, כרגיל יש לי דברים להציע...חחח
    יש לי יותר מחצי חבילה של האגיס פרידום מידה 4 (8-14 ק"ג) שאריאנה השתמשה בהם כששקלה 6 קילו בערך... כשהגענו ל8 ק"ג הם נהיו קטנים ונתקענו עם כמעט חבילה שלמה שאין לנו מה לעשות איתה...
    יש מעוניינות שגרות באזור חיפה/קריות שרוצות לקבל אותם בקרית מוצקין או לחילופין באזור חיפה הדר (איפה שבעלי עובד)?
    נראה לי חבל לשלוח חבילה בדואר רשום...חחח
  • מזה קטן? לא מתלבש עד הטבור? למה את קוראת קטן?
    ו-4 גדול? מוזר..........

אולי הדליפה לא קשורה לגודל? המידה של נהוראי בול עליו, אבל הטיטול סופג כל כך טוב שאין דליפות.

• אגב, הסוד בטיטול הזה, שהוא הופך את הפיפי לג'ל... ככה נהוראי לא רטוב ולא מציק לו...

• קטן כי לא מתלבש עד הטבור וגם יש סימנים ממש זקים בירכיים ואני סוגרת כמעט הכי חלש שיש (בקצוות החיצוניים).

4 גדול כי טווח המידות שלו מעל 10 קילו.. זה המון

יוליה, אם אמילי שוקלת 7 קילו בערך (טיפה יותר, לא פחות)
    את ממליצה לקנות האגיס פרידום מידה 4? לא 3?
  • אני לא יכולה להגיד בוודאות כי אני לא יודעת איך זה יישב על אמילי, זה לגמרי עניין של מבנה גוף נראה לי...
    אריאנה למשל שקלה 6 ק"ג והשתמשנו במידה 4 בשבילה כי היא ילדה ארוכה טפו טפו טפו, ולא היו נזילות והכל היה בסדר...
    כשהיא הגיעה ל8 ק"ג זה התחיל לעשות לה סימנים ממש רציניים בירכיים, כמו שתיארת והחיתולים כבר לא עברו את קו הטבור...
    לא יודעת, אולי שווה להשיג ממישהו מידה יותר גדולה של האגיס פרידום ולנסות לפני שאת קונה?
  • אין לי ממי להשיג.. אני לא מכירה אף אחת שמשתמשת...

אני יכולה לבקש מהם דוגמית אבל ייקח זמן עד שהיא תגיע...

אמילי מאוד ארוכה לגילה, אז אני מניחה שגם אני אקנה מידה 4
  • אין לי מושג איך זה עם האגיס אבל אני השתמשתי בפמפרס מידה 4 מאז שהם הגיעו ל7 קילו ולא היו דליפות למרות שהטיטול לא ישב הדוק.

• זה לא רק שהוא לא הדוק... הוא גם מגיע לה עד הבית שחי
  • אצלינו גם ליעד תינוק גדול באזור ה 8-9 חמסה חמסה חמסססההה ואנחנו משתמשים בפמפרס ומידה 4 דווקא באה סבבה.. סוגרים חזק יותר פשוט ומעלים יותר גבוה..

• תקשיבי מאמי
    כל חייה של רז התשמשתי בהאגיס וומעט בפמפרס...
    שבוע שעבר היה קופון על טיטולים וקניתי

• ממי אני מידה 4+ בהאגיס ואפילו מידה 5 כבר מתאים לנועם
    ומבטיחה לך שהיא ממששששששששש לא במידות האלה

צריך לזרום ואם לא הולך עם סוג אחד לנסות עם סוג שני
    ב--7 קילו את צריכה לפחות מידה 4 אם לא 4+ בהאגיס

• גם אצלי הם שוקלות בערך 7.5-8 קילו ואנחנו משתמשים באגיס במידה 4.
    והוא מעולה.
    אני מקפידהנ למשוך מאחורה את הטיטול ללמעלה ואז זה מצוין

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה