מנפלאות הגננת שלנו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • להלן מניפלאותיה של המהממת: בימי השביתה אמרתי לה למה היא לא מוכנה לפתוח את הגן עם הורים מתנדבים וההיא עם התירוצים שלה זה סיפור זה לא כזה פשוט וכו'. היום בבוקר כשאני חזרתי אחרי ששמתי את שקד בגן אמא שלי יורדת ממנו ופוגשת אמא של אחד הילדים והיא מספרת לה שהיא לא עובדת והיא מוכנה להתנדב ליום שלם ואין לה בעייה עם התינוקת שחמה וחמתה יכולים לשמור עליה אבל מלכה הגננת לא מוכנה ואותה אמא מספרת שאמא שלה עובדת בעירייה במחלקת החינוך והיא התקשרה לגננת ושאלה אותה למה היא לא מוכנה לקבל הורים מתנדבים והגננת מה אומרת את אותו הסיפור צריך להחתים . . . ואותה גברת אומרת לה בטלפון זה לא סיפור בכלל זה טופס אחד קטן ומסכן שריך בסהכ להחתים את ההורה המתנדב ולא את כל ההורים והגננת בשיא התמימות אני לא מכירה את הטופס הזה - שיחקה אותה אחרי 20 שנה היא לא מכירה? ואתה גברת ממשיכה את כן מכירה קיבלת אותו בתחילת השנה.
    בקיצור כבר אמרתי היא לא מוכנה לעבוד קשה כי עם הורים היא עובדת יותר קשה מאשר עם סייעת ואותה אמא עזבה את זה כדי שהיא לא תפגע בבן שלה. ועוד אותו הילד היה צריך להיות לו יום הולדת ביום שישי ומן הסתם לא היה אמרה האמא לגננת אני לא מחכה שבוע נוסף כשמסתיימת השביתה לא מעניין אותי חוגגים לבין שלי יום הולדת.
    אני גם מפחדת לעשות משהו כדי שהיא לא תתנקם בשקד בכל שקד זקוקה להרבה תשומת לב אבל בכל מקרה אנחנו לא משאירים אותה שם בשנה הבאה.

המסנג'ר שלי: [email protected]
6 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלנו הגננת עשתה ראש קטן ... ככה הכי נוח לה

• פייס: ortal_hori
  • אצלנו רוב הילדים רשומים לצהרון ככה שהם קיבלו מענה בימי השביתה והילדים שלא בצהרון ההורים לא יכולים לבוא להחליף את הסייעת
  • כבר אמרתי מזמן שהיא לא שוס במילים עדינות זקנה עייפה מהעבודה צריכה לצאת לפנסיה

המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה