איך מעבירים למיטה???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    חודש הבא בעזרת השם אני רוצה להעביר את אופק למיטה שלה בחדר שלה...אמנם לא קל לי בכלל אבל העריסה ממש קטנה, והיא כבר צריכה לעבור למיטה שלה.

הבעיה:
    בעריסה היא נרדמת ללא בעיות (555)... אבל במיטה החדשה שלה היא לא נרדמת!! אני רוצה קצת להרגיל אותה אז אני התחלתי לשים אותה לישון שם צהריים.. הבעייה היא לא נרדמת שם!!

הבאתי לה את הספר תמונות מהעריסה, את השמיכות שלה, וגם אם היא הכי עייפה בעולם היא ישר בוכה ולא נרדמת...

(עד היום הייתי שמה אותה מידיי יום לראות את המובייל כשהייתי צריכה לעשות כל מיני דברים בבית... אז אולי היא רגילה שהמיטה שם היא רק בשביל מובייל? ולא לישון???)

יש לכן עצות<..????????

2 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי שמה אותה בהתחלה לשחק במיטה כשאת לידה כדי ליצור אוירה של כיף שקשורה למיטה, מביאה לשם חפצים שהיא מכירה ואוהבת.

לאט לאט מתחילה לעזוב אותה לבד לכמה דקות כשהיא במיטה ואז עוברת להרדמה במיטה.

בנוסף גם ממליצה לך להתייעץ בפורום שינה השכן, יש שם יועצת שינה מקסימה שעונה
  • תודה ג'ני מתוקה..
    באמת רעיון טוב אני אתייעץ עם היועצת שינה היא באמת מקסימה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה