אפשר קצת לקטר??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו ששיתפתי אתכן כבר בעבר, גיסי (האח הקטן של בעלי) מתחתן בעוד כחודש וחצי בארה"ב.
    לקראת החגים קניתי טוניקה מהממת אבל אחר כם ראיתי שכדי שהיא תראה ממש יפה עלי אני צריכה לרדת איזה עשר קילו.
    ואז פצחתי בדיאטה וירדתי איזה 5-6 ק"ג ו- נכנסתי להריון.
    הלכו לי כל התכניות.
    בשבוע של החתונה אני כבר אהיה בשבוע 17 ואין סיכוי בעולם שהטוניקה היפה הזו כבר תעלה עלי...........
    אוףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    כמה בניתי עליה!!!
    עכשיו היא תשב לי שנה בארון עד שאני אוכל ללבוש אותה שוב והיא כל כך יפה!!!!!
    אני כנראה אצטרך לקנות בגד אחר לחתונה אבל מצד שני לא בא לי כבר להתחיל ללכת עם בגד הריון אולי אני אמצא אצל חברה שתשאיל לי משהו רק לחתונה.
    כל מי שאני מספרת לו את זה אומר לי מה את מתלוננת? תשמחי שאת בהריון!
    אז כן, אני שמחה על ההריון הזה מאוד מאוד אבל אני אישה, ואישה רוצה להראות יפה וחתיכה בחתונה של גיס שלה.
    ועד שיש לי משהו יפה אני לא אוכל ללבוש אותו!!!
    זה לא סותר את זה שאני שמחה עם ההריון, נכון, אני שמחה עם ההריון אבל גם קצת עצובה שאני לא יכולה ללבוש את הבגד היפה שלי!

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
5 תגובות
עמוד 1
  • מירי- מזל טוב על ההריון
  • אני ממש מבינה אותך
  • מזל טוב על ההריון...והיום יום הולדת לבת שלך שנה???

• מזל טוב ו... מזל טוב

• למה החלטת שהיא לא תעלה עליך?
    אני שבוע 20 ובקושי עם בטן לעומת חברות שלי שבאותו שבוע שלי
    וגם אם לא יש בגדים מהממים לנשים בהריון!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה