MRI - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה בנות - מישהי פה עשתה בדיקת MRI בהרדמה / טשטוש לילד?
    איך התבצעת ההרדמה?

עכשיו אמרו לי שמחדירים טשטוש דרך הוריד
9 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו עשינו לשחר

מכניסים לוריד את החומר המרדים מטשטש מכניסים אותם לפנים הם שם משהו כמו 10 דקות בערך .. אחרי שהם יוצאים עוברים לחדר התאוששות ויש שם אחות שבודקת לחץ דם דופק וכל מה שצריך שהילד מתעורר נותנים לו לשתות לאט לאט וגם לנסות לאכול לראות שהוא בסדר ולא מסוחרר ומשחררים אותכם עם הדיסק
    הבדיקה והרדמה לא נוראית בכלל קצת מפחיד הקטע של ההרדמה והטשטוש אבל זה באמת לא נוראי בכלל
  • דרך הוריד זה יותר מהר משפיע מאשר דרך אחרת
  • לא יודעת איך מתבצע MRI, אבל אני יכולה לספר לך איך זה הולך ב-סיטי (נראה לי די דומה)
    מאור עבר סיטי בגיל 9 חודשים, בהרדמה מלאה שמזריקים לווריד.
    לאחר שהוא נרדם, הוציאו אותי מהחדר להמתין במסדרון

• זה קשה לעשות להם את זה בכל גיל
  • אנחנו גם עשינו, שתי הבנות כל אחת בגיל 7 חודש בערך.
    כמו שאמרו, ההרדמה קצרה יחסית, כי זה לא ממש הרדמה כמו בניתוח, זה יותר טישטוש כדי שלא יזוזו.
    כשהקטנים מתעוררים הם קצת מסטולים, נותנים לשתות לאט לאט ומשתחררים.
    תשובה אחרי 10 ימים בד"כ.

• לא מבינה בזה מאמי
  • מזכיר לי שעשינו לשחר הוא היה בן 3 וחצי יחסית גדול וזה באמת טישטוש והם קמים מסטולים הוא התחיל לדבר כל מיני שטויות מצחיקות
  • שיעבור בקלות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה