אותי זה מעצבן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני הגעתי להחלטה ביני לבין עצמי שנמאס לי לעבוד בעבודות שצפוי שאעבוד (ניהול משרד, פקידות, אדמינסטרציה, שירות לקוחות)
    אני רוצה לעבוד במה שאני אוהבת - אני רוצה לעבוד עם ילדים!!!

חזרו אלי מהעירייה בקשר לקורות חיים והיא אמרה לי תכלס בפרצוף בלי בושה (אמנם בנחמדות וכמובן שהיא התכוונה לבוא מטוב אבל עדיין...)
    "את over qualified"

כאילו מה עכשיו על דברים כאלה אני נופלת?
    ושלא תבינו לא נכון, היא אמרה לי לבוא לראיון עבודה אם אני רוצה, אבל עכשיו כבר מביך אותי ולא מתחשק לי יותר

8 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי למה היא התכוונה, יש לה בעיה עם סייעות?!
    יש סייעות שמתקתקות את הגן יותר טוב מאלף גננות ואני עדה חיה לזה.

• היא מתכוונת שאם יש לי נסיון כל כך רב במקצועות יותר ניהוליים, אז למה לי ללכת להיות סייעת בגן ולנגב קקי ולנקות שירותים כל היום
    זה במילים אחרות למה שהיא אמרה

• חמודה,
    אז מה אם היא אמרה? אם נראה לך שהתפקיד מעניין, וכייפי, ובא לך לעבוד עם ילדים, לכי על זה! אולי אח"כ תפתחי את זה יותר, תהיי גננת וכו'? למה בגלל מילים של אדם אחד את שוקלת לשנות את מה שכבר החלטת?
    לדעתי, כל אדם שמחליט לשנות כיוון בחיים וללכת לתחום אחר, כנראה יצטרך להתחיל מלמטה. so what?!

שיהיה לך בהצלחה, אל תוותרי!
  • הבנתי את כוונתה, זה מכעיס אותי

• כן אבל זה לא רק זה
    אז היא אמרה שלמעשה הם מחפשים רק מחליפה ויכול להיות חודשים שיקראו לי גם רק פעם אחת
    אני לא יכולה להרשות לעצמי
    שאלתי אותה אם אני אהיה מחליפה בספטמבר אוכלל הפוך להיות קבועה?
    היא אמרה שהסיכוי קטן שכעיקרון מחכים בערך 3 שנים

• מאמי אולי תנסי להיות כמוני. אחראית כיתה.
    יש לך ניסיון עם ילדים? למדת משהו?
    זה גם להיות עם ילדים אבל גם הרבה ניהול , ראש גדול, יצירתיות ועבודה מעבר לפיפי קקי...

• לא מיכלי אין לי

• אני באתי אפילו כרווקה...
    אז הכל יכול להיות...
    תאמיני לי צריך להיות עם שכל בעבודה כזו. אנחנו מעצבות את הילדים. הם סופגים מאיתנו הכל.... אז מה זה אובר קאוליפייד. תאמיני לי שאפילו מהנדס שעובד בהייטק לא יצליח בעבודה כזו...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה