חדשה ומהססת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות,
    כבר תקופה שאני קוראת כאן בפורום ורואה את כל העזרה ההדדית וזה פשוט מקסים,
    עם זאת קצת חששתי לפתוח לעצמי שם משתמש לא יודעת בדיוק להגדיר את הסיבה גם החשיפה הזו בפורום וגם זה שאתן כל כך מגובשות כבר ואני זרה וחדשה...
    בכל אופן היום החלטתי להצטרף וזהו
    אז דבר ראשון אפתח ואומר מזל טוב ענקי לכל המקסימות שנכנסו החודש להריון התרגשתי ממש לקרוא את השרשורים שלכן ככה אחת אחרי השניה וזה אפילו כיף פי כמה וכמה שככה אתן חברות ותעברו את כל תקופת ההריון יחד!!!
    ועם זאת אני מקווה שלא נזכרתי מאוחר מדי ושתמשיכו להכנס ולשתף פה בפורום אפילו שאתן כבר בהריון כי בסך הכל בגלל האוירה הטובה הזו החלטתי להצטרף...
    שיהיה לכולן שבוע מקסים ופורה (תרתי משמע )
    יעל
14 תגובות
עמוד 1
  • יעל,

איזו מקסימה את
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • יעל היי,
    כולנו ממשיכות להיות כאן גם ההריוניות וגם הבדרך להריון (כמוני) וברוכה המצטרפת כפי ששמת לב הצטרפת לצוות מנצח כאן אז בטוח זה יהיה לזמן קצרצר ובקרוב תבשרי לנו על שבדרך.
    כיף גדול שהצטרפת
  • יעלי גם אני יחסית חדשה אבל הבנות כאן כל כך מדהימות שתוך זמן קצר תשכחי את השטות הזו כאן כולנו שוות נלחמות למטרה משותפת ונעלה....

אני מאחלת לך להיות פה זמן קצר מאד ואח״כ להישאר לתמוך ולייעץ...

אם בא לך ספרי מה הבעיה ואנו נשמח לעודד ולעזור מידיעתנו...
    ב ה צ ל ח ה !!!!!
  • יעל הגעת למקום הנכון הבות כאן פשוט מלאכיות!!! כולנו תומכות אחת בשנייה (היריוניות ובדרך להיריון) וזה מאוד עוזר בכל התהליך הלא פשוט הזה. אנחנו כאן לכל שאלה או מידע שתרצי וגם אם סתאם בא לך להתבכיין ולשתף. מבטיחה לך שמהר מאוד תרגישי כמו בבית
  • ברוכה הבאה תתחדשי על שם המשתמש ואין דבר כזה חדשות ישנות לכולן יש מקום בפורום המהממם הזה בתקווה שלא תזדקקי לו לעוד הרבה זמן
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה !!!

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • ברוכה הבאה.
    אם תרצי לשתף על הדרך שהביאה אותך לכאן אנחנו נשמח ונתמוך
    שהמשך הדרך תהיה עבורך קלה וקצרה.
    בהצלחה
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה .. כמו שהבנת יש כאן בנות מדהימות !!! הפורום הזה מבורך , תרתי משמע ...

בשבילך כאן תמיד ,כולנו !!!
  • וואי איזה כיף לראות את כל התגובות שלכן!!
    אז אספר לכן בקצרה: אנחנו מנסים כשנה להכנס להריון לא יכולה להגיד שכל החודשים ממש עשינו נסיונות קדחתניים אבל לא שומרים כבר מעל שנה. האמת היא שבכלל לא הייתי לחוצה על הריון יותר בעלי רוצה אבל לא יודעת למה עוד לפני שהתחלנו לנסות היתה לי איזו הרגשה ומחשבות מה יקרה אם זה לא יבוא טבעי ואולי יש בעיות למרות שהמחזור שלי ממש סדיר...
    אז החודש התחלנו בשלב הבירורים הבאתי הפניות מרופאת הנשים. אתמול עשיתי בדיקת דם ביום ה4 למחזור (היום ה3 היה שבת) ויש לי הפניה לעוד אחת ליום ה22 ולבעלי לבדיקות זרע (שהוא דרך אגב שואל כל הזמן מה קורה - רוצה כבר לעשות ואני זו שמהססת חחחח) כאילו מפחדת לקבל את התשובות... מפחדת מאוד להגיע לטיפולים זריקות שאיבות הרדמות ממש לא יודעת מה יהיה!
    זהו בקצרה (או ל אממש בקצרה) כרגע אני עדיין לא יודעת חד משמעית על בעיה ומהי אבל מניחה שיש משהו ומקווה שנגלה בקרוב בדיוק מה

תודה רבה מראש לכולכן על כל התמיכה
    יעל
  • היי יעל,

תודה על השיתוף. את כרגע בתחילת הדרך ואני מאחלת לך שעוד לפני שתגידי "טיפולי פוריות" אתם תכנסו טבעי טבעי טבעי.

במידה ותצטרכו להגיע לטיפולים, אני יכולה להגיד לך מנסיון שלי שהטיפולים לא נוראיים כמו שזה נשמע. מה שגומר זה המצב הנפשי ולכן קיים פורום שכזה עם בנות שכאלה. מחזקות ומעודדות ובעיקר משתפות.

אז שוב אני אאחל לך דרך צלחה וטבעית
  • יעלי,

קודם כל לא חייב שיש בעיה, לפעמים סתם לוקח קצת זמן. יש לי חברה שבילד הראשון ניסתה ממש קדחתני, ורק אחרי שנה ושלושה חודשים נקלטה טבעי.

ויש שלא מצליחות ופונות לטיפולים, שאגב בכלל לא נוראים כמו שזה נשמע...

אם יש לך מחזור סדיר זה מצויין.

תקדמי את הבדיקות ויאללה צאי לדרך לעבר האושר, חוסר השינה והדאגות חחחחחחחחחחחח סתם האושר הענק הזה.....

אם את צריכה משהו אנחנו פה לכל שאלה ובעיה וכמובן גם אם סתם בא לך להתפרק ולבכות או לספר לנו כמה את מאושרת....

מאחלת לך שהות קצרה ושבע"ה תבשרי לנו מהר שנקלטת!!!!!

• ברוכה הבאה לשהות קצרה
  • מחזיקה לך אצבעות שהחסידה תגיעה במהרה:)
    גם אם יש בעיה וגם אם אין (ונקווה שלא תהיה בעיה) - בסופו של דבר הכל מסתדר!
    המון בהצלחה;)
  • יעל שלום,
    ברוכה הבאה לפורום הכי מדהים בעולם, הבנות פה עוזרות ותומכות ותמיד שמחות לענות על כל שאלה,
    מקווה שתהיי פה רק לשהות קצרה,
    המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה