פווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות...

אני עדיין לא מאמינה בטא חיובית.......

אין מאושרת ממני... כ"כ הייתי בטוחה שזה שלילי ובגלל הפחד בקשתי מבעלי שיבדוק תוצאות... ולאחר מספר דקות הייתה לי הפתעההההההההההה בטא 775 , אתן מאמינות ???

תודה לכל הבנות המקסימות שהאמינו שזה חיובי....

מאחלת לכולן המון המון בהצלחה...תודה על הכל...

מקווה להכפלה טובה ומכופלת ביום שלישי ומבטיחה לעדכן

בהצלחה לכולן

אוהבת אתכן
23 תגובות
עמוד 1
  • וואווווו מזל טוב שגית! בטא מהממת 555 מאחלת לך המשך היריון תקין וקל!!!
    אשמח אם תשתפי אותנו מה עברת עד לרגע המיוחל. זה מאוד מעודד לשמוע שבסוף זה מגיע לכולן
  • שיהיה המון מזל טוב!!!! הריון קל ותקין!!!!
  • מזללללל טובבב !!!

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • מזללללל טוב!!!!!

יואו אני מאושרת בשבילך!!!

שימשיך תקין וקל ל-9 חודשים משעממים

המון בהצלחה מתוקה!!!!
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • ואוו איזו בטא מהממת!!!! מזל טוב שימשיכו 9 חודשים קלים....

זו הייתה הפריה או הזרעה?
  • מזל טוב .....
  • וואוו איזה חדשות מעולות על הבוקר. שיהיה בשעה טובה. הריון קל ומהמם!!!!!!!!!
  • מזל טוב !!!!!!!!! בסוף זה מגיע לכולם! ברוך ה'!
  • מזל טוב !!!!! מאחלת לך תשעה חודשים משעמים ומהנים ,הריון קל ובע״ה לידה קלה ...
    תהני תהני תהני ....
    מגיעה לכולן ...
  • ווואאאוווו איזו בטא מהמממממת!!!!
    שיהיה בהצלחה, מאחלת לך 9 חודשים משעממים ולידה קלה.
    ממש כיף לפתוח את הבוקר עם הודעה כזו
  • המון המון מזל טוב
    המשך ארוך ותקין
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • היי שגית,
    המון המון מזל טוב
    מאחלת לך הריון תקין, קל, עגול ומושלם!
    איזה כיף לשמוע בשורות טובות
    את יכולה לשתף מה היתה הבעיה, ומה הטיפול שקיבלת?

יום מושלם

• היי בנות מקסימות....

תודה רבה לכולכן, באמת מחמם את הלב...

מחר בדיקת בטא נוספת לבדוק הכפלה....

לכל הבנות שמעוניינות שאני אספר את הסיפור שלי,אז ככה :
    ניסיונות באופן טבעי בלי חשד אפילו שמשהו לא בסדר - שנה.

לאחר מכן נשלחו למרפאת פריון וסדרת בדיקות. אצלי הכל היה תקין אך אצל בעלי הייתה בעיה בזרע ולפי הנתונים הפנו אותנו ישירות ל IVF בלי לנסות אפילו הזרעות כי הרופא טען שאין סיכוי.

טיפול ראשון: זריקות,מעקב זקיקים,שאיבה ותשובה שנשאבו 16 ביציות שמתוכן הופרו 6 , החזרה של 2 , הקפאה של 2 ו 2 נוספים שלא שרדו.
    הטיפול כשל ויחד עם זאת האכזבה...
    לאחר מכן, הכנת הרירית להחזרת המוקפאים, החזרה של 2 מוקפאים וכאן טיפול נוסף שנכשל.

טיפול שני: שוב אותו תהליך, שאיבה של 10 ביציות, הופרו 5 , 2 הוחזרו, 2 לא שרדו ואחד ששרד 5 ימים(בלוציסט).
    הטיפול נכשל שוב...
    לא רציתי להחזיר 1 ולקחת סיכון שהוא לא יעבור את ההפשרה.

טיפול שלישי: שוב שאיבה של 10 ביציות, הופרו 5, הוחזרו 2 , הוקפאו 2 ו1 לא שרד.
    הטיפול שוב נכשל....

במקרה הזה כבר היו 3 מוקפאים:
    ביצעתי החזרה כפולה. ביום הראשון הוחזרו 2עוברים וביום השלישי הוחזר עובר 1ממחזור הטיפול הקודם.
    למרות שהרופא טען שהעוברים יפים ואין צורך לבצע החזרה כפולה אני ובעלי התעקשנו על כך...

וזהו סיפורי...לאחר כמעט שנה בסוף נקלטתי ממוקפאים לאחר שהייתי בטוחה ששוב זה לא הצליח בגלל דימומים שהחלו 5 ימים בערך אחרי ההחזרה...

אז בנות ...בסוף זה מגיע לכולנו תהיו בטוחות. הפעם כשהייתי בטוחה שזה לא הצליח זה הפתיע.
    נכון שזו תקופה לא קלה, אבל זה משתלם...למי יותר זמן ולמי פחות זמן זה כבר לא משנה...זה מגיע ובגדול!!!

אז בהצלחה לכולן...אלה שכבר נקלטו-הריון קל ותקין
    ואלה שבדרך - אמן שזה יהיה ממש אבל ממש בקרוב

באהבה
  • וואוווו שגית כמה מעודד לשמוע!!! מאחלת לך שוב היריון קל ותקין.
    את גם מטופלת באסותא ת״א? אפשר לשאול מה היה עובי הרירית בהחזרה?

• וואי שגית כמה זה מעודד. אגב גם אני אחרי החזרת מוקפאים והתחילו לי דימומים קלים 5 ימים אחרי החזרה וכבר לא האמנתי שזה יצליח הפעם... עוד יומיים בדיקת דם אמן שגם אני יעשה פה פווווווו....
  • מזל טוב!!!!
    הריון קל ותקין....
    תהני מכל רגע...
  • היי שגית,
    נשמע שעברת תקופה קשה וממש כיף לשמוע שבסוף הכל הסתדר:)
    גם במקרה שלנו הבעיה בזרע של בעלי, הרופא נשים שלי אמר שכנראה נעבור ישר להפריה, הרופא פוריות שהייתי אצלו ביקש שלפני שנתחיל בטיפולים בעלי יבדק אצל אורולוג ורק אחרי שאביא חוות דעת מאורולוג נתחיל בטיפולים, האורולוג אמר שלא ניתן להסתמך על בדיקה אחת ושאכן התוצאות גרועות אבל יש לבצע בדיקה נוספת בעוד כחודש וחצי.
    כדי לא לבזבז זמן הוא אמר שנתחיל הזרעות, בנתיים עברתי הזרעה אחת (ממש יצא בפוקס גי יום אחרי שהיינו אצל האורולוג הלכתי למומחה פוריות וראינו זקיק אחד יום למחרת הזרקתי אובטרל ויום למחרת הזרעה) אבל אני פשוט במחשבה שזה סתם בזבוז זמן כי קרוב לוודאי שהזרע לא יגיע לביצית:(
    סליחה שחפרתי אבל אשמח אם תעני לי האם בעלך ביצע רק בדיקה אחת טרם תחילת טיפול ההפריה, או שגם אתם הזדקקתם לבדיקה חוזרת?
    ושוב המון מזל טוב והריון קל ותקין:)

• היי שגית
    קודם כל מזל טוב
    הסיפור שלך מעודד מאוד

יש לי כמה שאלות אשמח אם תוכלי לענות

האם הדימום המשיל עד לבדיקת הבטא ?
    והאם הדימום היה רק חום אן ממש דם ?
    תודה מראש על התשובות
  • טוב בנות יקרות...הבטא הכפילה את עצמה ל 1651 ואוו איזה כייף...

והנה תשובות לשאלות:

שושה 10 - הרירית שלי אף פעם לעבור את ה7 . בבדיקה 4 ימים לפני ההחזרה היא הייתה 6.7 ואין לי בדיוק מושג כמה היא הייתה ביום ההחזרה...ואני מטופלת במרכז רפואי רבין בפ"ת...

שושה 5 - בהצלחה מתוקה זיכוי גדול מאוד שאת בהיריון, זה בדיוק מה שקרה אצלי. אומרים שאם יש דימום בימים שסמוכים להחזרה יש סיכוי גדול של השתרשות... כמה החזירו? בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות

Avivi16 -בעלי עבר מס' בדיקות גם בהפרשי זמן ע"מ לבדוק אם יש שינוי. אבל לא היה שינוי משמעותי. הרופא טען שאין טעם לנסות הזרעות...

ללבית - הדימום ממשיך גם היום ואני כבר אחרי בטא 2 שהכפילה את עצמה.
    אין לרופאים הסבר מיוחד לדימומים ואמרו לי להמשיך להקפיד עם התמיכה... הדימום היה דם (לא כמויות של מחזור) , הכתמות של דם בתחתונית...אבל לא היה ניתן לפספס שמדובר בדם ולכן חשבתי שוב שהטיפול לא הצליח...

מקווה שלא שכחתי אף אחת, ואם יש לכן עוד שאלות אשמח לענות...
  • תודה שגיתוש
    ממש ממש מעודד
  • יאווו שגית את כל כך מעודדת אותי!!! החזירו 4 מוקפאים - זה בגלל שהפשירו 2 ואחד היה עם שבר אז לא רצו לקחת סיכון והפשירו שניים נוספים - אז יוצא שהחזירו שלושה ואחד שהוא עם שבר...

לי התחיל דימום(קל מאד) שלושה/ארבעה ימים אחרי ההחזרה - שהפסיק אחרי שלושה ימים ואז התחיל לי לפני יומיים שוב אבל מעט מאד אולי פעם ביום בניגוב וזהו.....

היום הבטא אז אני מתפללת לקבל בשורה טובה אמן....

תודה על התשובה...
  • מ=ז=ל ט=ו=ב מאמיייייייייייייי!!!!!

המשך הריון קל תקין ומשעמם!!!!!!

נשיקותתת!!!!!!!
  • איזה אושר! מזל טוב מותק...

אמה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה