שאלה לגבי שמירת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, יש למ התייעצות ... בחודש האחרון אושפזתי 3 פעמים בעקבות הפרשות חומות וצירים, היום נכנסתי לשבוע 33 וביום שישי שוב אושפזתי כי היה לי דימום - דם טרי לא הפרשות!! אז הגנתי למיון עם דם טרי מחיקת של צוואר הרחם ב 70% צירים כל 5 דקות ופתיחה של חצי אצבע, בקיצור ישר נתנו לי אינפוזיה, זריקה להבשלת ריאות, כדורים לעצור את הצירים נר לנרתיק לעצור את הצירים ובאמת עכשיו יותר טוב, השתחררתי היום מבית חולים עם צוואר סגור ( 30 ס״מ), הלכתי לרופא הנשים שלי בבקשה להוציא שמירה והוא אומר שאין צורך בשמירה ומבחינתו אני כבר יכולה ללדת... זה נשמע לכן הגיוני?????

תודה מראש על המענה...
    באהבה...

בולי בלבולי
8 תגובות
עמוד 1
  • כעיקרון בגלל שהרפואה כל כך משוכללת ויש נשים, לא ענינו שגם יולדות בחודש חמישי ושישי, את לא נמצאת בסיכון מבחינת הלידה כי את כבר בחודש שמיני. בל וזה אבל גדול, מנסים למנוע ככל האפשר לידה מוקדמת. לכן תתעקשי איתו על שמירה מה גם שלאור מה שעברת את עומדת בקריטריון החשוב מכל-סכנה לעובר. אם הוא מסרב, אין מה להתבייש גשי למנהל המרפאה.

• שבוע 33 זה עדיין נחשב לידה מוקדמת..

עד שבוע 36 אם אני לא טועה זה נחשב מוקדם...

הייתי הולכת להתייעץ עם רופא נשים אחר.

אני קיבלתי שמירה בשבוע 31 בגלל צירים מוקדמים ומחיקה של הצוואר
  • בדיוקהזו הבעיה שלי בבית החולים אמרו כלי לגשת לרופא המטפל ולבקש שמירה הבעיה שהרופא המטפל שלי זה מנהל אגף נשים ויולדות בבית החולים שהייתי, וכשאמרתי לו שבבית החולים נאמר לי כך בשיא חוצפתו הוא אומר לי במקרה הפרופסור הזה הוא רופא שלי ואני יודע קצת יותר ממנו... אתן לא מבינות באמת שאני לא מתפנקת אבל אני חושבת שכן אני חייבת לנוח זה הרי לא הגיוני שאעבוד יומיים וארוץ לבית חולים עם דימום, המעצבן ביותר זה שבלי קשר לדימום אני מטופלת במרפאה להריון בסיכון גבוה בגלל שיש לי נוגדנים בגוף שעלולים לגרום לאנמיה עוברית וכבר לפני חודש שאלו אותי אם אני רוצה שמירה ואמרתי שלא!!!! אוף!!!!
    ג׳ני עם כמה אחוזי מחיקה היית? וממתי?
    באהבה...

בולי בלבולי
  • הייתי משבוע 30 בערך עם 30% מחיקה וצירים מדי פעם
  • ואוו אז הוא ממש מטומטם!! תסבירי לו בעברית פשוטה בלי בושה- אני רוצה שמירה אני מפחדת וקשה לי!! אל תשאלי אותו תגידי לו שאת ל מוכנה לקחת סיכון! מעבר לזה במידה והוא לא ייתן לך שייתן לך מחלה לפחות עד סיום ההריון(כמובן אם יש לך מספיק ימים)

• ממש לא הגיוני

• ענבלוש ישבתי מולו והתחננתי שייתן לי ואחר כך בעלי דיבר איתו- אין עם מי לדבר!!! הוא אומר לנו מה אתם רוצים שאכתוב? משהו שהוא בניגוד לחוות דעת המקצועית שלי?? תאמיני לי זה לא מרוע! ממש מרגיז ... אני בעזרת ה׳ השבוע צריכה ללכת למעקב במרפאה לסיכון גבוה אבקש שייתנו לי שם. ואם לא אבקש מהרופא שהייתי הולכת אליו פרטי טבל זה ממש מעצבן!
    באהבה...

בולי בלבולי
  • תאמרי לו שאת ממש לא מעונינת ללדת לפני הזמן,
    ותשאלי אם הוא יכול להבטיח לך שהכל יהיה בסדר ושהוא לוקח על עצמו את האחריות אם חלילה יקרה משהו
    את יכולה גם ללכת לרופא תעסוקתי ולהוציא ממנו את מגיעה אליו דרך רופא משפחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה