שאלה לגבי ביוץ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.
    איך יודעים מתי מתרחש הביוץ כשאני עוד מניקה והמחזור מאז הלידה עוד לא הגיע?
    האם הסיכוי להיכנס להריון מופחת אם עדיין לא הגיע המחזור?
    תודה.
10 תגובות
עמוד 1
  • אחת משיטות מניעת ההריון שמניבות הכי הרבה ילדים
  • השאלה היתה לא בגלל שאני לא רוצה הריון אלא ההיפך.
    אני כן רוצה להיכנס להריון עוד 3-4 חודשים והמחזור עוד לא הגיע ואני עדיין מניקה אז רציתי לדעת איך אדע מתי מתרחש הביוץ...
  • אני בגלל הסיפור הזה גיליתי על הריון בחודש רביעי!
    אולי בדיקות ביוץ? אולי מעקבי זקיקים? ואולי הפיתרון הוא לגמול מההנקה ולעבור להנקה חלקית ואז יופיע המחזור?

• אז כל עוד אני מניקה כמו עכשיו המחזור לא יגיע? רק שאני יקטין את מספר ההנקות זה ישפיע על הגעת המחזור?
  • לדעתי תתיעצי עם רופא שיעזור לך שיהיה בהצלחה
  • ככה נכנסתי להריון עם יונתן, הפסקתי את הגלולות, עדיין הנקתי, אמרתי כשזה יגיע זה יגיע ובמקום לקבל מחזור, קיבלתי את יונתן החמוד!!!

ובקשר לסיכויים, אל תשכחי שהביוץ מתרחש לפני המחזור!!! אז, לא!!!

רותי
  • הנקה לא מונעת הריון - עובדה קטנה לזה יש לי בבית
    פייס: ortal_hori
  • חברה שלי שהניקה ורצתה הריון ניסתה לפי השיטה של כשזה יגיע זה יגיע אבל בסוף התיאשה והפסיקה להניק כי היא פשוט לא בייצה... אני חושבת שאם מאוד הייתי רוצה הייתי יורדת להנקה חלקית. אגב, הבן שלי שהיה מכור לציצי נגמל אחרי שנכנסתי להריון וזה באמת מאוד הפתיע אותי אבל כנראה שמה שאומרים שטעם החלב משתנה זה נכון. ככה שגם אם תמשיכי להניק אולי אחרי חודשיים שלשה של הריון זה יפסק מאליו (לא מחייב בכלל אבל אולי) ככה שתעשי שיקול פשוט של מה בא לך יותר להמשיך להניק עוד קצת או להכנס להריון...
    בן כמה הילד שאת מניקה עכשיו?

• כרגע הוא 8 חודשים. רוצה שיהיה בן שנה להתחיל לעבוד על הבא בתור...
    אני מודעת לזה שהנקה לא מונעת הריון רק רציתי לדעת אם יש איזושהי שיטה לדעת מתי הביוץ במהלך החודש אבל כנראה שאין דרך כזאת...עד שמגיע המחזור...
  • כשמגיע המחזור את יו'דעת שהיה ביוץ... לדעתי תזרמי עד עוד כמה חודשים ומקסימום תגלי שאת בהריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה