היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי מאמי - שאלה לי אלייך את יודעת למה במקרה כל פעם שאני שולחת את הקובץ לופה לקניה וההתקנה מגיעה ל-100%, התוכנה נתקעת (לא מגיבה) ומתנתקת לי? זאת פעם שלישית שאני מנסה, בשירות לקוחות אומרים שלא הגיעה אליהם הזמנה
11 תגובות
עמוד 1
תאמת מוזר, אצלי זה אף פעם לא נתקע. איזו אופציה את בוחרת? צריך לבחור בשליחה... ואז זה נשלח אליהם.
עם התוכנה, בינתיים סינית, אני מנסה ללמוד אותה לאט-לאט
כן, אוף, כל פעם שאני לוחצת שליחה - זה נתקע ומתנתק
מוזר. הוא לא רושם לך כלום, סתם תקוע?!
כן, אני משחקת עם זה....מקווה שבסוף יצא לי משהו
לא... פשוט נתקע סתם ככה. בסוף אקבל חשבון של 1000 ש"ח עבור 10 ניסיונות
הזוי.... אולי תתני לו הפסקה, תנסי לשלוח מחר?!
ויקי את עושה להם מצגת לגיל שנה?
אני רוצה לעשות להם מצגת לגיל שנה, אבל משהו מיוחד, אני בעצמי עוד לא סגורה איך היא אמורה להראות
וואי הייתה לי את התוכנה הזאת..הגיע לי עם המצלמה..אבל ממש ממש גרסה ישנה. בעלי עשה לי סרטון לשחרור מהצבא.. אז זה היה ממש ברמה נמוכה כי התוכנה לא סחבה תמונות בגודל נורמאלי.