חום שבא והולך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי מכירה את התופעה? פעם ראשונה שזה קורה לנו

ביום שלישי בערב היה לאופק דין חום, עד חמישי בבוקר. בחמישי כבר הרגיש הרבה יותר טוב ופתאום בשישי בערב שוב עלה לו החום, 39.3 בבית שחי.

בשבת בבוקר כבר לא היה חום אבל למרות זאת לקחנו אותו למלר"ם והרופא אמר שזה וירוס (בדק אוזניים, גרון, הקשיב לנשימות) ומחר (ראשון) כבר ירגיש יותר טוב.

כבר כשיצאנו מהרופא אופק דין אמר שהוא מרגיש יותר טוב. אמא שלי הזמינה אותנו למסעדה, אח"כ היינו בפארק הרצליה, נסע באופניים והכל היה בסדר

היום בבוקר הלך לגן כרגיל וב- 15 התקשרו שהוא לא מרגיש טוב. בערב מדדתי לו והיה לו 37.7 בבית שחי (לא מאוד גבוה אבל עדיין חום).

וממש עכשיו, תוך כדי שאני רושמת את ההודעה הוא קרא לי והוא מרגיש יותר חום. עוד לא נתתי אקמולי אבל סביר להניח שיקרא שוב ואני אתן

אמנם לא רצוף, אבל זה כבר 6 ימים....

15 תגובות
עמוד 1
  • לא רוצה לייאש אותך, אבל אצלנו היה וירוס כזה שלקח חודש, חום שהולך הלוך חזור, יומיים כן יומיים לא...

• אוי ואבוי

• א- בדיוק עכשיו במרפאה האחות אמרה לי שכשמודדים מתחת לבית השחי צריך להוסיף 0.6.. מעלות!

ב- חום שבא והולך זה לא דלקת ריאות בד"כ?
    או שאצלנו זה היה פעם אחת וזה לא מכליל על כל הפעמים..
    הוא משתעל? עם ליחה?

הוא מתלונן על משהו שכואב לו?
    תרגישו טוב!!
    [
  • שחר היה בבית כמעט שבועים בגלל חום שעשינו בדיקת דם גילו דלקת בגוף

אני גם ממליצה לך לעשות לו בדיקת דם אולי יש דלקת בגוף וצריך אנטיביוטיקה
  • זה הזמן לבדיקות דם ולמעט ככל הניתן במורידי חום, להשתמש רק אם החום ממש גבוה והתחושה רעה.
    החלמה מהירה מהירה

• אוף

• דלקת ריאות לא חייבת להיות עם ליחה.
    אני חושבת שבמקום לאבחן ניתן לרופא לאבחן

• הבוקר הוא קם כאילו כלום.... אין חום, מצב רוח טוב

• כל פעם עשינו בדיקות דם. לכל הדברים שאפשר. והן היו בערך שלושה ימים בבית יום בגן. ולא יצא להן און ימים כמובן...
    אם זה אותו וירוס אז תיזהרי כי הוא מדבק.
    תרגישו טוב.

• יואוו איזה קטע מוזר
    פייס: ortal_hori
  • שירגיש טוב
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• גם לנו היה וירוס כזה מתישהו, החום עלה וירד במשך יותר משבוע ונעלם כאילו לא היה...

תרגישו טוב
  • טוב לשמוע שהיום הוא מרגיש יותר טוב(חמססססההה)

• אוי כמה שזה מבאס ....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה