עדכון קטן.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי חברותי,

לא מתחברת לפה הרבה, לפעמים אין כוח, לפעמים אין חשק, לפעמים אני רק קוראת ולא מגיבה.

עברה עליי, כפי שהסתדר במבט לאחור, תקופה לא משהו - יחד עם זה שגיליתי שאני פתאום בהריון נכנסתי לדיכאון של חורף (מצב רפואי ידוע!) וכמה שבועות פשוט התקיימתי ולא חייתי - ישבתי בבית בכל הזדמנות, אפילו לא הלכתי לעבודה כמה פעמים, היה לי קר כל הזמן, עייפות נוראית (של הריון כבר) ולא רציתי לכשות כלום!!! היה פשוט נורא. ועוד השוק של ההריון!!!! בקיצור, לא פשוט היה לי...

אבל עכשיו התחמם קצת, ראיתי קצת יותר שמש אז חזרתי לחיים...

רק שהבחילות האלה פשוט תפסו עליי טרמפ!!! אני כבר מתחילה להתייעף מהן - לקוחת תוספים ומקיאה, אוכלת משהו - ומקיאה, קמה בבוקר - ומקיאה, הולכת לישון - פתאום קמה ומקיאה.... אוווווףףףףף!!!!!!!
5 תגובות
עמוד 1
  • מאמי, ברוך שובך. התגעגענו!

מזדהה עם כל מילה ומילה... כל מה שנשאר זה רק לחבק מרחוק
    ולקוות שהכל יהיה בסדר בעזרת ה'

• מאמי כל שינוי לטובה !!!
    לגבי הריון יעבןר תכף הכנסים לאביב יהיה לך כיף !!
    ובחילות יעלמו
    לגבי חמה ואוו נושא רגיששש

יש לי אחת כזו תלויה על הצוואר

• הי :-)
    השמש באמת עושה טוב לכולנו

• מאמוש... אין לי הרבה מה לומר לך...

קבלי חיבוקים חמים וכוחות רבים

שיהיה בקלות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה