מצטרפת לחבורה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..
    אני עוברת אליכן מהפורום השכן של ה"מנסים"..
    מצד אחד זה מבאס.. מצד שני אתן כאלו מדהימות וזה הופך את זה להרבה יותר קל..
    כשהתחלתי את כל התהליך הזה והמחשבות על הריון בחיים לא הייתי מאמינה שאני אגיע לפורום כזה.. ואפילו כשהתחלתי לכתוב בפורום השכן אמרתי לעצמי שזה בטח לחודש וחודשיים ואני אקלט והכל יהיה טוב.. אבל.. כנראה שאלוהים רוצה אחרת.. :(
    אז אני ובעלי מנסים כבר 10 חודשים.. ולא הולך. עשיתי פרופיל הורמונלי וצילום רחם ושניהם יצאו תקינים. בעלי עשה בדיקת זרע שיצאה לא כל כך תקין אבל לפי דברי הרופאה שלי זה גבולי ( ומבחינתה זה נקרא תקין)..
    הבעיה הנוספת היא שיש לי שחלות פוליציסטיות מה שאומר שאני לא כל חודש מבייצת.. מה שמעכב את התהליך..
    אז מחר אני מתחילה כדורים שיביאו לי את המחזור ואז אני מתחילה טיפול באיקוקלמין. בחודשיים הראשונים אנחנו ננסה רק עם איקוקלמין ובלי הזרעה.. ואם גם לא ילך.. אז אין ברירה... ונלך לשלב ב'- הזרעה.. ממש רוצה לא להגיע לשם.. זה מפחיד אותי..
    ואחרי כל החפירה הזאת.. מאחלת לכולנו להיקלט כמה שיותר מהר ולהגשים כבר את החלום הגדול הזה ולהפוך לאמהות!!!! ( אני מפנטזת על זה כל רגע נתון..)
    שיהיה שבוע טוב..

שרית

me
10 תגובות
עמוד 1
  • היי שרית,

ברוכה הבאה לתקופה קצרצרה. הגעת לפורום בתקופה מעולה (555).
    לאחרונה עפה מעל הפורום להקת חסידים שבעזרת השם יביאו איתם עוד 9 חודשים להקת חסידות

הסיפור שלך נשמע לי מאוד חיובי ואני מאחלת לך שזה באמת יהיה פשוט וקל והכי חשוב קצר!

בהצלחה
  • היי שריתוש,

קודם כל ברוכה הבאה ולזמן קצר בלבד!!!

אל תדאגי החסידה פה כדי להישאר.... יש המון המון בנות שנקלטו ברוך השם ואת צריכה להיות מעודדת...

אגב בחורה אחת פוליציסטית שנקלטה לבד - חודש לפני התחלת טיפולים.... אז הכל אפשרי....

מאחלת לך להיקלט מהר ככל שניתן.... בינתיים אנחנו פה לכל שאלה...

ב ה צ ל ח ה !!!!
  • היייי, קודם כל אני רוצה לאחל לך המון המון בהצלחה!
    אני אספר לך בקצרה את הסיפור שלי : אנחנו גם מנסים בערך שנה וחצי להיכנס להריון , אני עם שחלות פוליציסטיות ולא מקבלת מחזור כמעט בכלל , ניסינו 3 סבבי איקקלומין שלא השפיעו עליי בכלל וגם הם לא גרמו לביוץ במקרה שלי (למרות ששמעתי על המוןןן הצלחות), נשלחתי למומחה לפוריות להתחלת טיפולים הוא החליט שנתחיל בשלב ראשון זריקות והזרעות , אך לפני כן צילום רחם (זה היה לבחירתי רק אם אני מעוניינת לא חובה) את המחזור לפני צילום הרחם קיבלתי עם כדורים של דופסטון, ביום חמישי הייתי אמורה להתחיל טיפול הזרעה ראשון, אבלללללל נקלטתי! גיליתי את זה אתמול בבדיקת דם, אני באמת לא יודעת להסביר איך , עשיתי בדיקה כי הייתה לי תחושה מוזרה כבר מספר ימים ולהפתעתי ותדהמתי זה היה חיובי, כנראה שצילום הרחם עושה ניסים ונפלאות,
    אז סיפרתי את הסיפור כדי לתת לך זריקת עידוד, שניסים אכן קורים,
    גם לי שחשבתי שזה רחוק ממני שנות אור,
    ואםם תתחילו טיפולים של הזרעה בסופו של דבר אני מאחלת לך המון המון בהצלחה , יש כאן מספיק בנות שהן סיפורי הצלחה מסחררים של טיפולים אלו.
    תהיי אופטימיתת מאחלת לך המון המון המון בהצלחה
  • בהצלחה...
    מאחלת לך הריון במהרה..
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • היי,
    מצטרפת לאיחולים ומקווה שגם את וגם כולנו נהיה פה לשהות קצרצרה...
    המון בהצלחה
  • היי לכולכן..
    תודה לכולכן.. באמת כיף להגיע לפורום כזה..
    ורד.. הסיפור שלך נתן לי זריקת מוטיבציה..
    אני עשיתי חודש שעבר צילום רחם ובגלל שהגוף שלי הגיב רע מאוד לצילום והייתי 5 ימים בביה"ח ושבועיים על אנטיביוטיקה, פיספסנו את הימים הטובים.. אז אני מאוד מקווה שעכשיו שאני יודעת בוודאות שיהיה לי ביוץ החודש.. אולי אני גם איקלט.. :)
    שיהיה לך ולכל הבנות שנקלטו הריון קל ומהנה!!

me
  • היי מותק,
    אז קודם כל אני מאחלת המון בהצלחה ושתקלטי במהרה!
    דבר שני לגבי ההזרעות: זה באמת לא כלכך נורא... אני מאוד מקווה שלא תגיעי לזה אבל גם אם כן, אז באמת השד לא נורא כלכך... (ואני הכי אבל הכי פחדנית בעולם!)
    אני אחרי הזרעה שניה ומחזיקה אבצעות שזאת גם תיהיה האחרונה!
    כמוני כמוך גם אני מעולםםם לא חשבתי שהאצטרך להגיע טיפולי פוריות! אבל כמו שאומרים "אנחנו מתכננים תוכניות למטה והוא צוחק עלינו מלמעלה..." אני מאמינה שהכל בידי שמיים וכנראה זה מה שאנחנו צריכות לעבור, למה? כי ככה הוא החליט! הכל לטובה מאמי...
    מקווה שהיו בשורות טובות בקרוב מאוד..

אמה
  • מאחלת לך הצלחה רבה , ואין מה לחשוש מההזרעות וגם חלילה לא מההפריות, נעשה הכל למען המטרה המיוחלת

המון המון הצלחה
  • תודה בנות..
    בינתיים אני מחכה לקבל את המחזור ולאחריו להתחיל איקוקלמין..
    בסופו של דבר בחיים הכל זה לטובה.. גם אם זה לא נראה ככה באותו הרגע..
    שיהיה לכולנו סופ"ש חמים ונעים..

me
  • בהצלחההה

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה